Eigenaar studentenhuis en klagende buurman moeten om de tafel

DRONTEN
De eigenaar van een studentenhuis in Dronten gaat om de tafel gaan zitten met een buurman die overlast van de studenten zou ondervinden.

De eigenaar van de woning stapte naar de rechter, omdat de gemeente zijn vergunning voor studentenhuisvesting heeft ingetrokken. Dat gebeurde nadat de buurman had geklaagd over etensresten op straat, luidruchtige feesten en de slecht onderhouden tuin.

De verhuurder kocht het pand ooit voor zijn dochter. Tegenwoordig huren andere studenten het. Volgens de man zijn deze huurders christelijk en leven ze als een gezin met regels. Komen de partijen er niet uit, dan zal de rechter alsnog een uitspraak doen.
 

reacties (4)

 • NOPPER

   

  Christelijk en gedragen als gezin met regels? Dus met alcoholmisbruik, in een huis leven alsof het een keet is, GVD roepen alsof je altijd moet schelden en schreeuwen als apen. Jeugd die opgevoed zijn door christelijke ouders, wil zeker niet zeggen dat zij zich dan ook christelijk gedragen. Dan heb je echt oogkleppen op.

  reageer
 • Carry

   

  Wordt de vergunning zo ingetrokken op de klacht van 1 persoon? Heeft deze persoon ook bewijs moeten leveren en wat te denken van hoor en weder hoor. Beetje summiere bericht geving

  reageer
 • jaap

   

  Je zult dat soort figuren maar als buren hebben ...lekker op de campus met die lui en een militaire conciërge ! Friet en zuip generatie !

  reageer
 • ikke

   

  "Altijd is kortjakje ziek, midden in de week, maar zondags niet"

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert