SGP wil dat provincie voortouw neemt bij verbeteren eerste hulp

FLEVOLAND
De SGP vindt dat de provincie Flevoland een voortrekkersrol op zich moet nemen bij het verbeteren van reanimatie. Dat staat in een motie die de partij bij de algemene beschouwingen in de komende Statenvergadering gaat indienen.

Volgens de SGP kan de hulpverlening in Flevoland beter en sneller.

Uit onderzoek zou moeten blijken wat de provincie kan doen, de SGP denkt bijvoorbeeld aan het aanbieden reanimatiecursussen en het plaatsen van meer AED's.

reacties (6)

 • Jammer

   

  Dit is onjuist en zeer suggestief.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ik denk dat je primaire haat tegen de SGP je een beetje verblindt. Wat is er tegen een initiatief om de eerste hulp te verbeteren?

  reageer
 • Inderdaad helemaal gelijk.

   

  In de Noordoostpolder werd zelfs enthousiast door de SGP - ChristenUnie aan de afbraak gewerkt van de Thuiszorg. Dus hoe geloofwaardig kan men zijn in het leefbaar houden van het innerlijke van de mens die kwetsbaar is in allerlei omstandigheden.

  reageer
 • kors

   

  Belangrijk dat genoeg mensen kunnen reanimeren. Die zijn er als eerste bij. Als dat in Flevoland achterblijft, is actie nodig!

  reageer
 • Emm

   

  Op kort termijn gaat de brandweer ook rijden voor reanimatie in de noordoostpolder, Almere en Lelystad doen dit al dus ik denk dat de overige steden niet lang op zich laten wachten. Snelheid zit dus zeker in de lift

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Flevoburger

   

  Kom op SGP"ers . Het is allemaal de wil van God en Zijn plan. Inentingen zijn niet aan de orde maar reanimeren wel? Nu niet gaan zeuren over reanimatietoestanden enz. ? Kom op, een echte kerel staat voor zijn principes toch? Beetje heel erg hypocriet......

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert