Winkeliers verenigd in pop-up veilinghuis

ALMERE
Een bijzondere winkel voor 1 dag in Almere. In de Zadelmakerstraat verschijnt binnenkort een pop-up veilinghuis met spullen van winkeliers uit dezelfde straat.

Het idee voor het veilighuis kwam van ondernemer Inez van der Scheer. Zij wil meer winkelend publiek door haar straatje. Het leegstaande pand naast haar winkel bracht haar op een idee. Inmiddels staat de winkel al aardig vol met aparte spullen van de winkeliers uit de straat.

Veilinghuis De Zadelmaker opent en sluit op donderdag 25 juni. Het systeem is simpel. Wie het hoogste bod uitbrengt, krijgt het object. Inmiddels hebben zich al vijftien ondernemers aangemeld voor de veiling. De opbrengst gaat naar de winkeliers.

reacties (12)

 • Pzaal

   

  Ze moeten eens prullenbakken plaatsen in de Zadelmakerstraat en de Pasage.

  reageer
 • jan

   

  Jammer hoor, dat mensen soms niet verder kijken dan hun neus lang is word er eindelijk eens iets georganiseerd is het weer niet goed..... Als je dit onverkoopbare ouwe troep noemt of zooi van vorig jaar dan ben je onvoorbereid ergens op aan het reageren. Kijk eerst eens iets verder voordat je je mond roert en niet weet waar je het overhebt stelletje zuur pruimen. Het winkelend publiek kan niet zonder de ondernemers (die het op dit moment erg zwaar hebben)net zoals de ondernemers het niet zonder het winkelende publiek kan. Kan jij het beter moet je het vooral doen en kom ik ook met een glimlach naar jou winkel. want ik vind het namelijk wel leuk wat er af en toe in het oude gedeelte gebeurt. Trouwens vergelijk nooit maar dan ook nooit de zadelmaker straat met de passages want die staan los van elkaar weer een bewijs dat de meeste personen niet verder kijken en het zogenaamd allemaal wel weten ik wens het veilinghuis persoonlijk wel heel veel succes toe veel plezier en tot ziens want ik ga wel kijken

  reageer
 • Kees

   

  Nee bedankt.

  reageer
 • Inez van der Scheer

   

  Ik nodig iedereen van harte uit om te komen kijken. In de Zadelmakerstraat wordt geen harde muziek in de winkels gedraaid en we hebben ook geen centrale muziekinstallatie (dat is in de Passage). We bieden geen oude onverkoopbare meuk van vorig jaar aan. Neem vantevoren een kijkje op onze Facebookpagina, dan ziet u een groot deel van het aanbod. Daar zitten toch heel veel unieke items bij!

  reageer
 • Inez van der Scheer

   

  Dat is de passage en niet de Zadelmakerstraat.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Roel

   

  Ik mijd die passages sowieso al een tijdje door de hoeveelheid muziek die tegenwoordig uit de winkels moet schalmen, 't Is een kakkefonie aan muziek geworden daar. En dat terwijl er zelfs al een centrale muziekinstallatie is geplaatst.

  reageer
 • joop

   

  ze denken zeker dat ze ons in de maling kunnen nemen. Het zijn gewoon de spullen die ze normaal ook verkopen, maar nu met een beetje korting. nou ik trap er niet in, en ze halen wel het begrip veiling naar beneden. Dit is gewoon een ordinaire opruimingsactie met oude meuk.

  reageer
 • Faerie

   

  *zucht* waarom altijd die negativiteit als ergens iemand iets nieuws probeert? Even gekeken op de facebookpagina van het Veilinghuis en er staan genoeg leuke producten op. Dus waarom zomaar afkraken? Ik vind het alleen maar iets om toe te juichen dat het oude gedeelte van het centrum steeds actiever en gezelliger wordt. Er zitten leuke winkeltjes, de mensen die hier zo negatief lopen doen zijn er denk ik nog nooit doorheen gelopen ofzo. En almere, jouw reactie is al helemaal niet te begrijpen.. Alle eendaagse activiteiten in Almere loop jij voorbij?! Dan mis je heel wat leuke dingen.

  reageer
 • koos

   

  Een popup store, maar zeker een veiling, zou moeten gaan over bijzondere, exclusieve, leuke items. Niet je onverkoopbare zooi van vorig jaar. Kansloos dit. Maar dat geldt voor die hele straat zo ongeveer.

  reageer
 • almere

   

  opent en sluit 25 juni nou snel voor bij lopen dus winkels zijn langer open de kans dat je voor een gesloten winkel staat is 100pct dus

  reageer
 • Guusje

   

  In hun eigen winkel of in de veilingwinkel, aangeboden wordt her toch. En as ze dat elke week doen dan heeft dat een beter aanzicht dan een leegstaand pand. En het trekt toch winkelend publiek, de meesten zullen echt niet alleen naar deze veilingwinkel gaan.

  reageer
 • joop

   

  ja, dus ze bieden gewoon hun ouwe onverkoopbare rommel aan. Nou, nou, wat bijzonder....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert