Dringend onderhoud parkeerplaats Flevoziekenhuis

ALMERE
Het parkeerterrein Hennepveld bij de ingang van de spoedeisende hulp bij het Flevoziekenhuis moet op korte termijn worden aangepakt. Volgens de gemeente Almere is de huidige staat van de ruim 400 parkeerplaatsen 'erbarmelijk'.

De bovenlaag van het asfalt is verdwenen en er zitten gaten in het wegdek. De gemeenteraad moet op korte termijn ruim 360.000 euro vrijmaken anders wordt de parkeerplaats gesloten, zegt het college van burgemeester en wethouders van Almere.

Als de parkeerplaats wordt gerenoveerd kunnen bezoekers van het Flevoziekenhuis parkeren op het terrein van het ACTA.

reacties (5)

 • almere

   

  er moet toch bezuinigd worden op onderhoud in de stad volgens fritsie huis , nou hier kan dan flink op bezuinigd worden . en dat geld wat bezuinigd wordt pompen we dan gewoon in een flopiade .gemeente almere heeft er een handje van om geld over de balk te smijten

  reageer
 • ron

   

  ik zal eer eens bewuster gaan kijken ik vraag me namelijk af of er geen goedkoper alternatief is. nabij de ingang moet het gewoon goede kwaliteit zijn maar verderop kan de kwaliteit best een tandje lager zijn. al scheelt het de helft is toch bijna 2 ton wordt men dan kan uitsparen. voor 50 % van de oppervlakte is het slechts parkeren daar hoeft echt geen hoogste kwaliteit te liggen. en op de verste plekken zal het ook minder hard zijn gesleten. iemand die echt slecht kan lopen laat zich eerst afzetten voor de deur.

  reageer
 • alex

   

  pfff de naam alleen al, hennepveld. het kan in almere.......

  reageer
 • Frans

   

  Goh, Alex, iets verkeerds gegeten, misschien?

 • Steven Stedenwijker

   

  De foto is ergens anders. De eerste hulp is aan de achterkant. De besproken parkeerplaats ook. Zo te lezen is deze gewoon op door ouderdom. Het is nu het één of het ander.

  reageer
 • René

   

  Nee. Dit is wel degelijk het betreffende parkeerterrein dat naast het ziekenhuis ligt en dus voor de deur van de Spoedeisende hulp. Die niet aan de achterkant zit.

 • svv

   

  dit gaat weer weg gegooid geld worden want zo ver ik weet is er intern in het ziekenhuis plannen om daar een garage neer te zetten alleen is het nog niet bekend wanneer, dit konden ze namelijk niet eerder doen van wegen de kinder en plas chirurgie die daar in nood gebouw zaten. stop dat geld dan meteen in een nieuwe garage in plaats van eerst dat geld in nieuw asfalt te stoppen en misschien met een jaar het er allemaal weer uit uit te slopen. maar ach ja we weten allemaal dat almere er van houd om geld over en heeeeel laag balkje te gooien

  reageer
 • Cornelis Vreeswijk

   

  Misschien wordt het morgen beter, maar het wordt toch nooit goed.

 • Klaas

   

  Dat is een interessant verhaal. Echter is de grond van de gemeente. Dus als het ziekenhuis dit wil zullen ze eerst de grond moeten kopen (ik gok ook dat de gemeente die grond niet zal willen verkopen). Als deze plannen er echt zijn (wat mij zou verbazen want er zijn parkeerplekken zat) moet het ziekenhuis die misschien eens met de gemeente bespreken.

 • Louise

   

  Briljante analyse..... Enig idee wat een laagje asfalt kost ten opzichte van het bouwen van een parkeergarage? Kom dan maar eens in Lelystad buurten, daar rekenen ze graag even voor hoeveel geld erbij moet in de parkeerexploitatie.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert