Platenhandelaar denkt met respect aan Thé Lau

ALMERE
De Almeerse platenhandelaar Gerard Endenburg denkt met respect terug aan de dinsdag overleden zanger Thé Lau.

De Amsterdamse zanger speelde achttien jaar geleden met zijn band The Scene bij de opening van platenzaak `t Oor in Almere. Volgens platenhandelaar Endenburg was het een sympathieke en warme man, die heel benaderbaar was.

Thé Lau is dinsdagavond thuis in Amsterdam overleden. De zanger, muzikant, componist en schrijver was al geruime tijd ongeneeslijk ziek. Hij was 62 jaar.

reacties (2)

 • Roel

   

  Voor je kan bepalen of iets werkelijk nieuws is zal je het artikel toch eerst moeten lezen adh. Trouwens je verhaal met hoofdletters of uitroeptekens proberen te benadrukken geldt als erg dom.

  reageer
 • Roel

   

  Nou, geweldig nieuws, Er zijn denk ik wel meer Flevolanders die met respect Thé gedenken. Stop eens OF met landelijk nieuws regionaal nieuws te maken. Het overlijden van Hans Last was ook al Flevolands nieuws omdat Berdien Steunenberg hem herinnerde. Met alle respect maar deze gedragslijn is heel irritant. Beter geen nieuws dan met de haren er bij gesleept.

  reageer
 • Andries de Vries

   

  Grappig dat je je zo drukt maakt en de moeite neemt om te reageren. Thé Lau heeft zijn laatste levensjaar als blues geleefd. En we vinden het fijn dat we in Flevoland dat mee mogen beleven. Thé Lau heeft hier ook vele fans en daarom is het terecht dat Omroep Flevoland dit bericht brengt.

 • .\/\/.

   

  Journalisten voor willen schrijven waar ze wel en niet over mogen schrijven is het begin van de dictatuur. Stem gerust met je voeten, maar laat de media zelf beslissen waar ze over schrijven.

 • adh

   

  Je HOEFT een nieuwsbericht niet te lezen hoor... Gewoon lekker doorscrollen, hoef je je ook nergens druk om te maken.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert