ONS wil wachten met aanleg rotondes in stadshart

EMMELOORD
De politieke partij ONS Noordoostpolder wil wachten met de aanleg van twee rotondes in het stadshart van Emmeloord. De fractie dient daarover maandag een motie in tijdens de gemeenteraadsvergadering.

ONS Noordoostpolder wil wachten, omdat de bevolking zich de komende tijd mag uitspreken over de toekomst van het stadshart. De partij vindt het niet slim om rotondes aan te leggen, terwijl nog onduidelijk is wat er met de omliggende grond gaat gebeuren.

Volgens fractievoorzitter Berthoo Lammers is het doodzonde als achteraf blijkt, dat er alsnog aanpassingen moeten worden verricht.
Ook vindt hij dat er te weinig geld is voor de rotondes.

reacties (4)

 • Waar mag de bevolking zich nu eigenlijk over uitspreken. De Deel toch? Of is het nu opeens het hele stadshart. Laat (o.a.) ONS zich eerst eens bezighouden met goede communicatie.

  reageer
 • Arie

   

  Ik ben direct aanwonende van de rotonde Julianastraat, Espelerlaan. Ondanks belofte van de gemeente nog nooit wat gehoord! Ondanks schriftelijk verzoek en toezeggingen.

  reageer
 • Nalatigheid en vertraging bij veiligheid ROTONDE

   

  Eind vorig jaar is een voorlopig ontwerp rotonde Espelerlaan/Moerasandijviestraat gemaakt. Dit ontwerp heeft de gemeente in de tweede helft van 2014 met de direct aanwonenden besproken. Met de uitkomsten daarvan is vervolgens het ontwerp van de rotonde gemaakt. Hoe geloofwaardig is ONS nog ??Men schept eerst verwachtingen en vervolgens zit men weer te miauwen!!Veel bla,bla en niet kordaat aanpakken!!Het lijkt mij een goede zaak een juridische verhaalsrecht te laten spreken bij ongevallen nu dit vertragingsproces loopt. Veiligheid wordt niet belangrijk gevonden door ONS voor schoolgaande kinderen, te gek voor woorden.

  reageer
 • Bram

   

  Beste ONS. Jullie hebben hier een punt als binnen 5 jaar De Deel op de schop gaat. Volgens mij gelooft alleen de politiek hier nog in!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert