"Meer industrie naar NOP"

NOORDOOSTPOLDER
"Er moeten nieuwe verwerkende industrieën naar Noordoostpolder worden gehaald, want dat is goed voor de werkgelegenheid."

Dat geluid laat de VVD vanmiddag horen in de gemeenteraad van Noordoostpolder.

De liberalen zijn niet gerust over de werkloosheid die nu is opgelopen tot elf procent. Raadslid Willem Keur van de VVD rekent erop dat de meerderheid van de raad zijn pleidooi ondersteunt.

reacties (6)

 • wallander

   

  Als Willem zijn verstand nog eens krijgt, wordt hij van blijdschap gek.

  reageer
 • Floris

   

  Eerst maar eens een trein, meneer Keur. Dan komt we vanzelf meer bedrijvigheid en dus werkgelegenheid.

  reageer
 • Het kan soms vreemd gaan.

   

  Willem wordt wakker nadat er verschillende bedrijven geen medewerking hebben gekregen.Wel te laat!!! Ja de voor(Keur) ligt vooral op het landbouwgebeuren een eenzijdige belangenvertegenwoordiging is Willem niet vreemdt.

  reageer
 • Sjaak

   

  De NOP is aangewezen als toekomstig waterreservoir, dan heb je niets aan een spoorlijn. Mijnheer W.Keur blaat en blaast maar wat uiteindelijk heeft zijn partij en voor gezorgd dat de banen welke er waren zijn toebedeeld aan de Oost Europeanen zodat zijn partijgenoten zich konden verrijken, nu de gemeenten meer verantwoordelijkheid krijgen begint dit heerschap te piepen.

  reageer
 • Marjo

   

  Mooi plan, maar zorg dat er eerst eens een fatsoenlijk treinstation komt! Zodat de NOP beter bereikbaar wordt. Het is toch niet meer van deze tijd dat de NOP buiten het eigen vervoer, slecht(s) te bereizen is met busvervoer, die nog volgepropt ook is. Waarom kan gem. Dronten dit wel voorelkaar krijgen en wij niet?!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • sjon

   

  Go we verkopen weer eens iets nieuws. Hoeveel ambtenaren zijn er wel niet mee bezig om bedrijven hier naar toe te halen. En daar komt de heer Keur weer eens met een goedkoop ideetje. Reken ambtenaren nu eens af op de geleverde prestatie, die zijn er voor aangesteld en worden er goed voor betaald. Stel doelstellingen op, die meetbaar zijn,zodat je ook kunt afrekenen. Meten is weten.. Loze kreten zetten geen zoden aan de dijk heer Keur..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert