Extra onderzoek naar renovatie Marknesserbrug

EMMELOORD
Een nieuwe Marknesserbrug mag niet te duur worden. Dat vindt de gemeenteraad van Noordoostpolder. Ook een eventuele renovatie van de brug voor De Golfslag in Emmeloord mag niet teveel geld kosten.

Er is eerder al een besluit genomen om de brug te vernieuwen. Maar aannemers twijfelen of het kan voor het bedrag dat de gemeente in gedachten heeft.

De Christenunie/SGP riep in een motie tot nader onderzoek op. De gemeenteraad gaat het besluit nu opnieuw tegen het licht houden.

reacties (4)

 • Veiligheid is geen issue in de polder ,zeker niet voor de fietser!

   

  Dat blijkt uit de rontonde keuze in Emmeloord en nu de brug. De Europalaan /Jumbo parkeerplaats verkeerstechnisch een verschrikkelijke vergissing. Wat kunnen we nog meer verwachten????? Verkeersslachtoffers door dit vreselijke in opdracht geleuter !! Het wordt tijd schadeclaims in te dienen bij ongevallen.

  reageer
 • KC

   

  75.000 euro? Waarschijnlijk 750.000 euro!

  reageer
 • Boris

   

  Nog meer onderzoek!! Met alleen maar onderzoek maak je de brug niet veiliger. Onze kinderen moeten dagelijks over die brug. Stop nu maar met onderzoeken en leg er een fatsoenlijke brug neer! Of zit de gemeenteraad te wachten op een monumentenstatus voor dat stuk roest??

  reageer
 • Sjon

   

  Ambtenaren een begroting laten maken gaat vaak fout. Ze hebben totaal geen affiniteit met dergelijke zaken. Dus weer onderzoek, weer extra kosten, omdat ambtenaren hun werk niet goed doen. Leert men nu nooit eens van de vele fouten die zijn gemaakt in de afgelopen jaren? Watertoren duur gerenoveerd / we zwijgen maar over de Deel/ het debacle van der Valk.. Men doet maar. Heb sterk het idee dat er geen elke ambtenaar wordt afgerekend op zijn daden, en dus maakt hem geen barst uit... Heren / dames ga eens meten want dat is weten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert