Overleden brugspringer Zaandam is Almeerder

ALMERE
De 28-jarige man die dinsdagavond in Zaandam overleed nadat hij van een brug af sprong, is een Almeerder. Dat meldt de politie.

De man sprong van de brug en kwam ongelukkig op het water terecht waardoor hij onwel werd. De politie is nog op zoek naar getuigen van het noodlottige ongeval.

De politie waarschuwt om niet van bruggen af te springen omdat het levensgevaarlijk is. Het water is koud en er kan bijvoorbeeld een fiets op de bodem liggen.

reacties (5)

 • Antje

   

  Bizar dat de reddingswerkers geblurd moeten worden om ze te beschermen tegen boze familie e.d.

  reageer
 • ron

   

  misschien was het iemand met een verstandelijke handicap ? (die zien vaak geen gevaar)

  reageer
 • Dick

   

  Nee dit zijn vaak mensen die met hun volle verstand dit soort dingen uithalen. Ja wel stoerdoenerij erbij. Maar dat je dit doet terwijl er een schip aankomt is natuurlijk ver van elk verstandelijk niveau verwijderd.

 • R.E.

   

  Gecondoleerd voor de nabestaanden. Dat je als volwassene dit soort dingen uithaalt, begrijp ik totaal niet eigenlijk. Zoveel onnodig leed en kosten voor schipper, hulpverlening en noem maar op. BAH

  reageer
 • ron

   

  wat een drama laat het een goede les zyn voor andere sterkte voor de nabestaande

  reageer
 • Kareltje

   

  Ouders doen er goed aan om hun kinderen op de gevaren te wijzen. Op de bodem onder bruggen ligt vaak rotzooi wat daar gedumpt is: fietsen, glas, kapotte blikjes met scherpe randen, allemaal zaken waar je je lelijk aan kunt verwonden. Springen (en vooral duiken) van hoge bruggen is natuurlijk helemaal onverstandig: als je verkeerd op het water terecht komt is het net of je op een betonnen plaat valt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert