Concern voor Werk doet alle groenonderhoud

NOORDOOSTPOLDER
Alle groenonderhoud in Noordoostpolder wordt vanaf woensdag door Concern voor Werk gedaan. Bij het groenonderhoud is afgesproken om gebruik te maken van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

De mensen van Concern voor Werk gaan minder schoffelen en opruimen, maar meer kijken naar de gesteldheid van het groen. Op basis van wat ze zien, wordt bepaald of er onderhoud nodig is.

De bedoeling is dat steeds meer inwoners zelf hun omgeving schoon en netjes houden. In veel dorpen en wijken van Noordoostpolder zijn al groengroepen actief die zelf het openbaar groen extra onderhouden.

reacties (2)

 • Dirk

   

  In Lelystad wert het Concern voor werk met goedkope poolse arbeiders die nota bene met pools kenteken rijden! Ik geloof er allemaal weinig van. Kan iemand dit uitleggen? Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

  reageer
 • ron

   

  "De mensen van Concern voor Werk gaan minder schoffelen en opruimen, maar meer kijken naar de gesteldheid van het groen. Op b basis van wat ze zien, wordt bepaald of er onderhoud nodig is." een beetje ongelukkig verwoord denk ik want met kijken ben je gauw klaar en dus blijft het nog steeds schoffelen en vuil ruimen. (hooguit op een andere plek; wat op zich niet verkeerd is maar verwoord het dan goed)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert