Tourist Info gebruikt inwoners voor promotie in buitenland

URK
Tourist Info Urk roept alle Urkers op om de gemeente te promoten op hun vakantie-adres. De bewoners kunnen daarom bij de Tourist Info een tas ophalen met reclamemateriaal. In de tas zitten folders met evenementen op Urk deze zomer en de grootste activiteiten in de omgeving.

De tas zelf is gemaakt met het design van de Urker klederdracht. Tourist Info Urk vraagt ook of de vakantievierende Urkers een foto willen nemen van de folders op de vakantiebestemming. De meest originele plek of meest verre bestemming wint een dinercheque van 100 euro.

Het is de tweede keer dat Tourist Info Urk zo'n actie organiseert. Vorig jaar vroegen ze de vakantievierende Urkers om stickers te plakken met de tekst "Groos op Urk". Groos betekent overigens trots.
reacties (5)

 • Rene

   

  Ben toch wel benieuwd wat men er op Urk van zou vinden als toeristen daar op de lantaarnpalen stickers zouden plakken als promotie voor hùn thuisstad.

  reageer
 • Frenky

   

  Je hebt gelijk. Eigenlijk wil ik ook zo een tas hebben om Urk in Almere te promoten. Hoewel dat weinig zin heeft denk ik 😉

  reageer
 • Frenky

   

  Ja, gebruik mijn naam maar weer zoals gewoonlijk. Urk is een mooi dorp Urk dat is een Soetendal wie hier is die blijft hier al. Urk for ever. Ik ben blij dat ik hier woon en een getogen en geboren Urker in hard en nieren ben.

  reageer
 • Urker

   

  Hey Frenky, de jaloezie spat ervan af met zo'n bericht ;-)

  reageer
 • Frenky

   

  Urk promoten... stop daar nou mee. Urk is nooit een mooi dorp geweest, is geen leuk dorp en zal nooit fantastisch worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert