SP-gedeputeerde al weer aan het werk

FLEVOLAND
Gedeputeerde Arie Stuivenberg van de SP is weer aan het werk. Het herstel na een grote operatie verloopt voorspoediger dan verwacht. Volgens een woordvoerder gaat het goed met hem.

Voor zijn installatie in mei werd duidelijk dat Stuivenberg maanden uit de roulatie zou zijn vanwege een ingreep in het ziekenhuis. Hij zou pas na de zomervakantie aan de slag kunnen.

Inmiddels is de gedeputeerde al voorzichtig aan het werk gegaan. Vrijdag gaat Stuivenberg tot eind juli op vakantie. Daarna gaat hij volledig aan het werk.reacties (5)

 • Serge

   

  Met andere woorden; hij start pas weer na de zomer.

  reageer
 • KC

   

  Dit is niet helemaal juist. Hij is vervangen door de andere gedeputeerden en niet door een derden. Hij heeft dus het geld gewoon gekregen en de andere gedeputeerden niets extra.

  reageer
 • Henk

   

  In de tijd dat deze beste man thuis zat, was er gewoon vervanging. Heeft ook op OF gestaan. En dat het geld grotendeels naar de SP-kas gaat, is hun eigen keus. Elke politieke partij krijgt een vergoeding, maar mag zelf beslissen hoe dat wordt ingezet. Er gebeuren wel andere dingen van belastinggeld t.b.v. politici waar ik het totaal niet mee eens ben.

  reageer
 • marnix

   

  Fijn dat het zo goed gaat. Ik neem aan dat de Flevolandse belastingbetaler voor de tijd dat deze beste man thuis zat niet op hoeft te draaien voor het geld dat naar de SP- partijkas wordt gesluisd?

  reageer
 • Jerry

   

  Da's goed nieuws. Blij dat alles goed verlopen is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert