Natuurpark wil groter publiek bereiken

LELYSTAD
Natuurpark Lelystad wil een groter publiek bereiken. Daarom komt er meer aandacht voor streekproducten en mogen bezoekers op 15 en 16 augustus zelfs voor het eerst kamperen in het park.

De activiteiten worden georganiseerd in het weekend dat muziekfestival Uitgast zou worden gehouden. Dat evenement gaat niet door omdat er te weinig sponsoren zijn. Ook is dan voor het eerst een streekmarkt, waar eigen honing en appelsap wordt verkocht.


reacties (5)

 • Gerrit

   

  En nu maar hopen dat het restaurant geopend blijft, personeel wordt per 1 oktober ontslagen en gaan weer een onzekere toekomst tegemoet.

  reageer
 • J.C. Moes.

   

  Ondersteunt, zeg maar zwaar gestut, door de stelling van vandaag; “Ja. Ik ben van de partij” en “Nee, kamperen is sowieso niet mijn ding” en als derde mogelijkheid, “Misschien” Dit is geen peiling, dit is een sturing, anders was er wel een vierde mogelijkheid van reageren geweest, die van ‘Nee, lekker overdag doorlopen en geniet, maar zeker niet de avond en nachtrust daar gaan verstoren!’ Die laatste zou ik ingevuld hebben, maar nu deed ik gewoon niet mee! Zoals wel vaker in het verleden om soortgelijke reden. Overigens een pracht stukje Nederland daar! JC.

  reageer
 • Geesje

   

  prachtig park maar misschien meerdere in- en uitgangen maken nu moet je altijd dezelfde weg, vroeger gingen wij meestal aan de achterkant bij de vuilstort naar binnen was rustiger en wat minder geciviliseerd

  reageer
 • MKM

   

  Er zijn nog steeds verschillende ingangen/uitgangen. Via de fietspaden langs Larservaart en Dronterweg (vlak bij brug A6) kan ook. Ook via de vuilstort/Zeeasterweg kan volgens mij nog steeds.

 • jaap-jan w

   

  Park is echt schitterend jammer van die klantvriendelijke mentaliteit vsn flevolandschap!

  reageer
 • Ron

   

  prachtig park, misschien dat iets meer adverteren ook zal helpen, hoop er nog vaak te komen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert