28 aanhoudingen tijdens Free Festival

ALMERE
Tijdens het Free Festival in Almere zijn afgelopen weekend 28 aanhoudingen verricht. Dat meldt de politie.

Het gaat voornamelijk om mensen die drugs meenamen naar het dancefestival aan het Weerwater. Het aantal aanhoudingen is ongeveer de helft van vorig jaar, toen 60 mensen werden aangehouden.

Volgens de politie is het festival verder zonder incidenten verlopen

reacties (7)

 • jessie

   

  Hopelijk waaren het voornamelijk dealers die ze opgepakt hebben en niet gebruikers, blij dat het er zo weinig zijn dit jaar, de slechtse drug is altijd nog alcohol die er geschonken word. Ken nergens vinden hoeveel mensen zijn flauw gevallen en hoe het met hun gaat, ik heb er zo een 4 gezien.

  reageer
 • Dorpsgenoot

   

  Rare kop eigenlijk. Was het verder geen leuk festival of zo?!

  reageer
 • Ferry

   

  ja vrouwen zijn vaak wat kleiner en op deze foto niet goed zichtbaar. Kijk eens voor de grap bij Negative A op facebook. Je zal zien dat er genoeg vrouwen op het feest waren.

  reageer
 • Ron Jansen

   

  jammer weer dat de kop van het item negatief is. Begin gewoon eens positief om te vermelden dat het zeer geslaagd was en probleemloos verlopen en dat door de juiste maatregelen te nemen de organisatie goed gewerkt heeft met de warmte. En dan kun je in je slotregel ook nog vermelden dat er MAAR 28 aanhoudingen waren ivm drugs. Krijg je een heel ander artikel Maar ja dat is lastig

  reageer
 • ron

   

  denk dat de meeste meiden geen behoefte hebben om vooraan in het gedrang te staan. je conclusie acht ik dan ook niet overtuigend

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sean

   

  Jij kan echt goed kijken!!

  reageer
 • willeMstad

   

  Op de foto is te zien ,dat weinig vrouwen interesse hadden in dat festival. Persoonlijk vind ik de sfeer dan minder. Verder geen (over)last van gehad en veel respect voor alle vrijwilligers en suppoosten, die soms op een eenzame plek stonden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert