Jongetje gewond na val van springkussen

URK
Bij een ongeval met een springkussen is maandagavond op Urk een jongetje van 6 gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde bij een tentenkamp bij de Lier. Dat meldt de politie.

Het kind viel van 3 meter hoog van het springkussen op een schoolplein.

Hij is gewond geraakt aan zijn hoofd en één van zijn armen. Het jongetje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter is daarbij niet ingezet.reacties (18)

 • john johan otten

   

  van harte beterschap gewenst aan dat jongetje van 6 jar die gewond raakte bij het springkussen gespring.maar nu even iets serieusch;hoe kan een jongetje van 6 jaar op 3 meter hoogte bij het springen op die springkussen of hoee dat ding ook mag heten op dat schoolplein 3 meter naar beneden vallen en gewond raken?denk nu eens na voor men een journalistiek bericht gaat schrijven en hoe dit in de pers terecht moet komen zo een bericht van''jongetje van 6 jaar viel 3 meter naar beneden bij het springen op een springkussen op het schoolplein''dit is een belachelijke titel bericht dat zo een persoon van die leeftijd 3 meter naar beneden valt bij het springen op een springkussen op dat schoolplein in het christelijke dorp urk.wil deze satanist zijn schrijfpen nu in het water gooien en zijn schrijfpapier in de brandsteken?dank u wel alvast.afz wederomgeboren christen john johan otten te almere.

  reageer
 • Marjo

   

  Wat een heerlijke reacties hier. Waren jullie er allemaal bij ?? Oordeel niet. nalatigheid ? Je kan beter hopen op Beterschap en dat het mee valt. Niemand is perfect en ik hoop dat iedereen beseft dat iedereen alles kan overkomen. en zeg nooit dat overkomt mij niet.

  reageer
 • IN Urk

   

  Als ouder moet je niet pas kijken als je kind dreigt te gaan vallen, dan ben je al te laat. Je moet kinderen constant in de gaten houden en klimgedrag op dit soort toestellen gewoon nimmer toestaan. In dit geval zijn alle aanwezige ouders gewoon nalatig geweest!

  reageer
 • Urker

   

  Was je er bij? Onderbouw je verhaal. Niet? Houd dan je commentaar voor je. Denk je werkelijk dat ouders bewust de andere kant op kijken als hun kind dreigt te vallen? Het lijkt er sterk op dat je dus beweerd dat al die ouders van kinderen waar mee een ongeluk mee gebeurd naïef handelen.

  reageer
 • IN Urk

   

  Zelfs nu er een gewonde is gevallen zien jullie blijkbaar nog niet in hoe naïef er gehandeld is..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker

   

  Ik lees hier een reactie van iemand die perfect is, die weet hoe het moet, die nooit iets overkomt, die geen fouten maakt. Kortom de perfecte analist. Deze Sean zet een bevolking even weg als niet oplettend. Waar bazeer jij je verhaal op? Graag nader uitleg (als mijn reactie tenminste geplaatst wordt). Zou jij je kind van 6 jaar zelfs op een springkussen nog aan de hand nemen?? Je reactie slaat kant nog wal. Zeker als je de situatie terplekke niet kend en er niet bij bent geweest.

  reageer
 • Inger

   

  Willem, er staat dat de opgeroepen traumaheli niet is ingezet bij het vervoer naar het ziekenhuis....

  reageer
 • IN Urk

   

  Ik heb gehoord dat er een hond op het springkussen kwam van een familielid en dat het jongetje daardoor is gevallen.

  reageer
 • Boerman

   

  De ouders moeten gewoon beter opletten.

  reageer
 • Sean

   

  Ouders kennende zoals Urkers meestal zijn zullen wel niet goed opgelet hebben vind t sneu voor t jochie maar vind gewoon dat de ouders beter moeten opletten!!

  reageer
 • Corry

   

  Mijn kleindochter van 9 jaar, is net 3 weken uit het gips, Had haar elleboog gebroken, bij een val van het springkussen.

  reageer
 • Willem

   

  De traumaheli is dus wel ingezet!!

  reageer
 • Frans

   

  Beetje harteloze reactie, Sean, waarmee je geen wezenlijke bijdrage levert aan een nieuwsitem en al helemaal niet aan een positieve samenleving. 't Zijn de kleine dingen die het doen...

  reageer
 • Ilse

   

  Dat is de ellende met die springkussens. Het springen duurt altijd maar even. Dan gaan ze klimmen op de zijwanden. Bij diverse evenementen als vrijwilliger aanwezig geweest waar je dat ook zag gebeuren. Doordat er op de zijwanden geklommen wordt, begint het hele ding een beetje instabiel te worden. Als de ventilator niet krachtig genoeg is zakken de wanden in en kunnen kinderen er onder beklemt raken. Maar bij het omhoog klimmen kunnen de kinderen een val van vrij grote hoogte maken. Onder vaste speeltoestellen moet een speciale ondergrond liggen. Maar onder deze mobiele dingen niet. Met het gevaar op dit soort ongevallen.

  reageer
 • dorpsgenoot

   

  Waar slaat dit op!!! Het zou jou kind maar zijn zou je het ook niet leuk vinden om dit te lezen.

  reageer
 • Zeewolde

   

  Hou jij je kinderen maar lekker thuis achter de PlayStation, kan er niks gebeuren. Op Urk spelen de kinderen teminste nog op straat.

  reageer
 • Frenky

   

  Hopelijl komt dat jochie er snel weer bovenop.

  reageer
 • Sean

   

  Beter uitkijken!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert