'Niet in terras top 100 door de vele aanmeldingen'

FLEVOLAND • Di 7 juli 2015 | 12:31 • Dinsdag 7 juli 2015 | 12:31
De vele aanmeldingen voor de Terras Top 100 van horecavereniging Misset is de reden dat er dit jaar geen enkel Flevolands terras in staat. Dat zeggen de uitbaters van de Flevolandse terrassen die vorig jaar nog wel in de lijst voorkwamen.

Volgens restaurant Le Journal in Lelystad staan zij er niet in omdat de locatie van het restaurant dit jaar zwaarder meetelde. Het terras stond vorig jaar op de 70-ste plek. Volgens de uitbater stelt Misset in het keuringsrapport dat er niets op het terras van Le Journal aan te merken was.

Volgens restaurant Flantuas in Lelystad staan zij er dit jaar niet in omdat Misset het door de vele aanmeldingen niet heeft geselecteerd. De bedrijfsleider van Flantuas vindt het jammer dat Misset niet per provincie beoordeelt welk terras het beste is. Restaurant Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen staat niet in de top 100 omdat het restaurant dit jaar niet heeft mee gedaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel