'Niet in terras top 100 door de vele aanmeldingen'

FLEVOLAND
De vele aanmeldingen voor de Terras Top 100 van horecavereniging Misset is de reden dat er dit jaar geen enkel Flevolands terras in staat. Dat zeggen de uitbaters van de Flevolandse terrassen die vorig jaar nog wel in de lijst voorkwamen.

Volgens restaurant Le Journal in Lelystad staan zij er niet in omdat de locatie van het restaurant dit jaar zwaarder meetelde. Het terras stond vorig jaar op de 70-ste plek. Volgens de uitbater stelt Misset in het keuringsrapport dat er niets op het terras van Le Journal aan te merken was.

Volgens restaurant Flantuas in Lelystad staan zij er dit jaar niet in omdat Misset het door de vele aanmeldingen niet heeft geselecteerd. De bedrijfsleider van Flantuas vindt het jammer dat Misset niet per provincie beoordeelt welk terras het beste is. Restaurant Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen staat niet in de top 100 omdat het restaurant dit jaar niet heeft mee gedaan.

reacties (5)

 • ron

   

  "Restaurant Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen staat niet in de top 100 omdat het restaurant dit jaar niet heeft mee gedaan. " Tuurlijk .... dus alleen al meedoen zorgt dat je in de top 100 staat .... daarom staat mijn terras ook niet in de top 100 denk ik .....

  reageer
 • johan

   

  wat een onzin, we staan er niet in, omdat we niet in de top 100 staan!

  reageer
 • mario withoud

   

  Tja... Jammer en vreemd. Naar mijn mening is het in Almere namelijk onder meer uitstekend op de terrassen van Le Baron (Grote Markt) en Café op 2 (Stadhuisplein), waar ik vanochtend nog zat.

  reageer
 • lelystedeling

   

  Het SLECHTSTE !!!!! terras van Nederland : Paviljoen Lucht aan de Lelystadse kust, nabij Batavia-Haven. Is bijna nooit open, maar ja verdwijnt medio september 2015 van de aardbodem en wordt lucht.

  reageer
 • frits

   

  Tja, het geeft aan dat de restaurants in de rest van Nederland qua locatie toch beter/aantrekkelijker zijn. Dat heeft vooral met de omgeving te maken, en niet met de uitbaters. Veel mensen vinden de stadscentra van Almere en Lelystad niet mooi. Dat moet je vooral de ontwerpers van deze centra verwijten. Het is allemaal te klinisch en te steriel. Persoonlijk hoop ik dat de Zilverparkkade nog eens helemaal verkeersvrij gemaakt wordt. Dat is een mooie plek voor terrassen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert