Vrouw gewond bij aanrijding

URK
Bij een ongeval op de kruising tussen de Staartweg en de Vormtweg op Urk, is een gewonde gevallen. De politie meldt dat de vrouw met een ambulance naar de Ramspolbrug in Ens is gebracht, waar ze opgepikt is door een traumahelikopter

De vrouw is volgens de politie gewond geraakt aan haar arm.

De Vormtweg op Urk is afgesloten voor technisch onderzoek.

reacties (5)

 • nadenken

   

  leuk al die dingen die hier neer gezet worden. Maar het gaat hier om een meisje van 17 jaar. die net van haar werk kwam. de zon scheen, ze rijden al gekken op de staartweg. misschien heeft ze die auto wel niet gezien. misschien lezen haar ouders dit ook wel, hoe denk jullie dat zij zich nu voelen. het meisje word echt niet zomaar verder vervoerd met de trauma. het blijkt nl echt niet goed te gaan met haar. DENK NA VOOR JE IETS NEER ZET. zo te lezen gaat het niet om een dochter, zusje vriendin van jullie.

  reageer
 • Dick

   

  allemaal leuk en aardig, maar wie zegt dat deze persoon als een gek reed? Nergens. Wie was ooggetuige? Geen van de mensen hier. En dat er niet goed is opgelet (door wie dan ook) lijkt me evident. Anders gebeurt dit niet. Maar begin niet gelijk te brallen "het zal wel weer veel te hard zijn gegaan". Dit ongeval is een typisch voorrangsongeval. Dat daarbij snelheid (die waarschijnlijk niet eens zo heel hoog is geweest, ander had familie van mevrouw nog een veel triestere weg te gaan) van invloed is op de schade dat zal niemand tegenspreken.

 • Frenky

   

  Beterschap aan die mevrouw en nabestaanden.

  reageer
 • Frenky

   

  Volgende keer goed opletten met oversteken..

  reageer
 • Boerman

   

  Tja, ze letten wel vaker niet op. Gaat vaker van alles mis in Urk.

 • IN Urk

   

  Helemaal mee eens. Nu kost het de gemeenschap weer geld om de hulpverleners te betalen en waren zij niet inzetbaar voor echt belangrijke meldingen.

 • Feitje

   

  Ik denk eerder dat een trauma arts daar bij de ambu ingestapt is. Personen worden vrijwel nooit in de traumaheli meegenomen.

  reageer
 • Frenky

   

  Sterkte voor deze mevrouw.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert