Omstreden TCC Zorg bestaat niet meer

ALMERE
TCC Zorg in Almere wordt niet meer in de gaten gehouden door de Inspectie voor de Gezondheidszorg omdat het bedrijf volgens de inspectie niet meer bestaat. Uit onderzoek blijkt dat de thuiszorgorganisatie zich vorige maand heeft uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vlak daarvoor dreigde de inspectie nog met een dwangsom omdat TCC niet kon aantonen dat het zijn cliënten aan een andere zorgverlener had overgedragen.

De inspectie heeft TCC in december bevolen alle activiteiten te staken na signalen van oud-medewerkers over misstanden. Zo voerden onbevoegden risicovolle behandelingen uit zoals injecteren, blaasspoelen en het geven van een klysma.

Overigens is de eigenaar van TCC Zorg een nieuw bedrijf gestart onder de naam Transzorg. Omdat er nog geen duidelijk beeld bestaat van de werkzaamheden van Transzorg, kan de Inspectie voor de Gezondheidszorg nog niet zeggen of ook dit bedrijf onder hun toezicht valt.


reacties (6)

 • hullie

   

  Normaal gesproken controleert de Inspectie voor de Gezondheidszorg een nieuwe instelling binnen vier weken. Maar omdat bestuurder John Woudenberg volhield dat er nog geen medische handelingen werden verricht, bleef een controle uit. dus nu weer!!!!

  reageer
 • anoniem

   

  Deze man is gewoon niet te stoppen, heeft een boom ipv een plank voor zijn kop. Hij heeft het bordelinersyndroom en moet vlg eens behandeld worden. De IGZ gaat ook niet vrij uit, weet zeker dat ze meldingen binnen hebben gekregen maar kijken passief mee. Kom op IGZ neem u verantwoordelijkheid.

  reageer
 • Ajnod

   

  Belachelijk dat deze man weer een ander bebedrijf kan starten!! Hij zou op een zwarte lijst moeten komen

  reageer
 • cirefrin

   

  Ik begrijp niet dat zo'n man zo wie zo de kans krijgt een nieuw bedrijf op te starten.

  reageer
 • Let op

   

  Gesolliciteerd bij deze instelling en wat blijkt? Precies het zelfde als bij TCC. Ja ja het kan allemaal in dit land.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Anoniem

   

  Deze man is niet te vertrouwen hij geeft aan dat je bij hem in loondienst kunt dus waar wacht de IGZ op

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert