Voorbijgangers proberen inbrekers te pakken

ALMERE
Twee inbrekers zijn in de nacht van dinsdag op woensdag op heterdaad betrapt toen ze wilden inbreken bij de Plus supermarkt aan de Meistraat in Almere.

Voorbijgangers zagen dat twee mannen de supermarkt wilden binnendringen maar die sloegen op de vlucht toen ze werden betrapt. De getuigen renden achter de inbrekers aan en het lukte om bij één van hen de bivakmuts van het hoofd te trekken.

De jacht stopte toen de achtervolgers zagen dat één van de daders iets in zijn handen had wat op een bijl leek. De verdachten wisten daarom te ontkomen op een scooter.

reacties (5)

 • john johan otten

   

  meestal is er ook en pin automaat nabij zo een supermarkt zo als bij de Vomar aan het walt disneyplantsoen in filmwijk zuid.op heden is er nooit een inbraak of overval gepleegt bij deze supermarkt,en het zou schandalig zijn dat je een inbraak of overval moet plegen om aan geld te komen voor weet ik veel wat die personen ooit in hun gedachten hebben.er is wel twee keer een ramkraak geweest bij de pin automaat van de Vomar in filmwijk zuid die van die lekkere ing bank op 28 april 2013 om te klok 05,30 uur;daar ik tegen over die supermarkt en die pin automaat woonachtig bent en niet veel later op 8 maart 2015 rond te klok van 02,30 uur waarop in de hele omgeving ruiten waren ingegooit bij zowel een snackbar,buurthuis van de schoor,de winkel ruit van de Vomar zelf en bij mij een bovenwoning nr 40 tegen over die supermarkt waarop ook een ramkraak geplegt is omdat niemand reageerde hier op en pas om 04,30 uur een steen in mijn woonkamer gevonden had en hier niets van gemerkt had terwijl ik in een diepe slaap verwikkelt was en pas om 04,30 uur wakker was,waarop ik die steen in mijn woonkamer gevonden had.en de politie zegt dat er geen enkele bewijs is wat er op die 8e maart gebeurd was in het holst van de nacht op walt disneyplantsoen bij die rottige ing bank automaat waar mogelijk ook geld gejat zou kunnen zijn omdat er veel bewakings ambtenaren daar aan wezig waren tot de eerste ochtend gloren[het schijnen van de opkomende zonnestralen].ps er was al een camera beveiliging boven de hoofd ingang van supermarkt Vomar in filmwijk zuid en deze heeft zeker die beelden niet of nooit opgenomen als bewijs materiaal omdat ik vaak in de krant leest;de politie zoekt enkele getuigen die kunnen getuigen wie of die daders eigenlijk waren terwijl het al op de beelden van die beveiligings camera te vinden is.afz john johan otten te almere[sta ingeschreven voor een andere woongemeente ergens anders in nederland].

  reageer
 • Antje Ha

   

  Je moet ze tackelen tijdens het wegrennen. De val is dan al zo pijnlijk dat ze wel inbinden.

  reageer
 • Truus

   

  Was een beveiliger! En scooter is inbeslag genomen. Bijl was een mes! Wat een slechte verslaggeving !

  reageer
 • George

   

  En de scooter werd achterlaten, politie ging de scooter onderzoeken. Nu berichtgeving totaal anders? Wie heeft er dan uit zijn duim gezogen?

  reageer
 • Frenky

   

  Nu worden het voorbijgangers genoemd en vanmorgen was het nog een beveiliger die op een alarm was afgekomen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert