Verdachte brandstichtster naar Pieter Baan Centrum

FLEVOLAND
Een vrouw die wordt verdacht van onder meer brandstichtingen in Emmeloord en op Urk, moet nog steeds ter observatie naar het Pieter Baan Centrum.

De vrouw zou in januari naast het pand van het Leger des Heils in Emmeloord een container in brand hebben gestoken. Ook worden haar brandstichting bij een bedrijfspand aan het Noordgat op Urk, diefstallen en verduistering verweten. In april werd besloten dat de vrouw ter observatie naar het Pieter Baan Centrum moet, maar tijdens een tussentijdse zitting bleek dat dit nog niet is gebeurd. Ook wordt deskundigen gevraagd of eventuele psychische problemen gevolgen zijn van een ongeluk in het verleden.

Na de brand in Emmeloord deed het Leger des Heils de tweedehands kleding in de uitverkoop, omdat het naar rook stonk en het de organisatie niet lukte om de voorraad te wassen. De inhoudelijke behandeling van de zaak is op 16 oktober.

reacties (3)

 • Frenky Gnodde

   

  Uw uitspraken klinken als een rechter die van nergens afweet, ik zeg toch levenslang is levenslang, niet belangrijk wat het motief is, zij heeft overtredingen begaan dus moet ze levenslang krijgen geen gezeur en geen gemaakt zoals u zegt.

  reageer
 • erik

   

  tja wat is levenslang? heb je wel eens in een cel gezeten of rechtzaal van de meervoudige kamer? of zegt jou dat allemaal niets? weet jij wat de achtergrond van die vrouw is,en wat haar motief is? antwoord zal waarschijnlijk nee zijn,dus tja wat is levenslang volgens jou?

  reageer
 • Frenky Gnodde

   

  En laten zij deze mevrouw dan daar ook levenslang houden. Zij is en blijft een gevaar voor onze samenleving.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert