Jubilerend 'Gestrand' gezellig druk

ALMERE
De tiende editie van het Almeerse festival 'Gestrand' is ook dit jaar weer goed bezocht. Mede dankzij het goede weer genoten zowel de heel jonge als de oudere bezoekers zaterdag van een zwoele zomerdag.

Het strandfestival op de kop van het Almeerderstrand heeft dit jaar een groter terrein dan andere jaren en er zijn echte toiletten. Bij het gratis toegankelijke evenement staan barbecues waar bezoekers hun eigen vlees op kunnen bakken. Ook zijn er optredens, muziek en activiteiten voor kinderen.

'Gestrand' begon tien jaar geleden met een clubje vrienden dat ging barbecuen op het strand. Inmiddels trekt het evenement jaarlijks zo'n 1500 bezoekers.

reacties (4)

 • Borg

   

  Voor het eerst "Gestrand" mee gemaakt, maar zeker niet voor het laatst! Wat een gezelligheid! Iedereen geniet en kan lekker zichzelf zijn. En wat de muziek betreft is er voor ieder wat wils. Complimenten aan de organisatoren, die laten zien dat je ook iets heel leuks kunt organiseren zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Ga zo door.

  reageer
 • jaap-jan w

   

  Wat een boel welwillende dames daar !

  reageer
 • Jeroen

   

  Toch zeker 1 van de leukste festivals van het jaar. Beregezellig en goed opgezet. Daar kan de organisatie van free festival nog wat van leren

  reageer
 • Lex

   

  Het was echt een super gezellig feestje! Leuk om weer mensen te zien die je al een tijdje niet gezien hebt. Dit zou wel vaker in het zomerseizoen mogen :-) Hulde aan de organisatie!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert