Wheelie op crossmotor pakt verkeerd uit

LELYSTAD
Een truc op een crossmotor in Lelystad kwam een 32-jarige man uit Amsterdam zondag duur te staan.

Aan de Voorstraat maakte de man een zogenoemde wheelie, maar kwam ten val en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Volgens de politie had hij geen rijbewijs en droeg hij ook geen helm. Daarnaast had de man alcohol gedronken en weigerde hij een blaas-en bloedproef te doen.

reacties (7)

 • Dick

   

  Als ik het zo lees was hij niet op een "afgesloten terrein" aan het rijden, maar op de openbare weg. En daar mag je met een crosser in het geheel niet rijden. en het besturen van een motor vereist dan in elk geval nog een rijbewijs categorie "A". Daarbij komt de nodige alcohol die de man had genuttigd, het niet dragen van een helm. Allemaal niet zo slim. Ik hoop voor hem dat ie er vlot weer boven op is en dat ie er wat van heeft geleerd. Deze meneer stapt namelijk net zo makkelijk met te veel drank op in de auto waar hij een werkelijk gevaar voor de omgeving vormt.

  reageer
 • Joost

   

  Hey kees. Waar staat dat hij donker is???

  reageer
 • meneer kees

   

  zeker praten jullie zo slecht omdat het een donkere persoon is eh want als jullie slim zijn dan weten jullie zelf dat je voor een crosser geen rijbewijs nodig moet hebben je hebt alleen een cros plek nodig dus niks te zeggen ? en als iemand bewusteloos is hoe kan die gene mee werken denk ff na man

  reageer
 • Conceicao

   

  Het is ieder weekend raak met die ..#@$%% op motoren en quads in de waterwijk. De politie zou er idd ieder weekend moeten staan.... Het gaat zeker nog een keer goed mis!

  reageer
 • ria

   

  Een typisch gevangen van " eigen schuld,dikke bult". En nog een geluk bij een ongeluk, dat hij niemand of iets heeft aangereden!!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Renate

   

  Kon hij niet meer overtredingen verzinnen?

  reageer
 • pietje puk

   

  Ze moeten eens wat vaker in de waterwijs controleren het lijkt soms wel een race baan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert