Veiligheidsregio houdt ruim 1,2 miljoen euro over

FLEVOLAND
De Veiligheidsregio Flevoland heeft vorig jaar ruim 1,2 miljoen euro overgehouden. Dat blijkt uit de jaarrekening over 2014.

Het positieve resultaat op de rekening werd onder meer bereikt door besparingen op het materieel en de bedrijfsvoering bij de brandweer, lagere kosten voor inhuur van mensen bij de GGD en besparingen bij de meldkamer.

Van de 1,2 miljoen euro wordt iets minder dan de helft teruggestort naar de deelnemende gemeenten. De rest wordt in de reserves van de Veiligheidsregio gestort.


reacties (3)

 • Vergeten?Of beetje dom!!

   

  Wie is momenteel verantwoordt voor de taken van vroegere burgerbescherming? Bij grote complexe rampen o.a. dijk door braak en neem de toename van het vliegverkeer boven de polder.Bizar dat men hierop niet anticipeerde . Met een enkele hoogwerker die niet specialistisch is uitgevoerd kan men niet eens vliegtuigbranden zoals destijds in de Bijlmer bestrijden. Het wordt tijd dat men echt wakker wordt!!! Het is echt van de gekke dat er een hoogwerker uit Lelystad moet komen om in de Noordoostpolder te assisteren. Ja dan kan men echt geld overhouden.

  reageer
 • GRIP

   

  Veiligheidsregio Flevoland heeft geld over !! Brandweer wordt qua materieel en manschappen geheel uitgekleed en kan in sommige situaties niet direct grote branden meer compleet aan. Meldkamerpersoneel lopen in sommige regio´s ook op hun tenen omdat er niet voldoende geschoold personeel is. Maar de VEILIGHEIDSREGIO houdt gelukkig geld over wat wordt teruggestort naar de gemeenten en in hun eigen zak. Klasse dames en heren van de veiligheidsregio voor jullie bezuinigingen over de rug van andere mensen van het WERKENDE personeel.

  reageer
 • Miep

   

  Tja als de consument overal zelf voor mag opdraaien dan hou je al snel geld over

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert