Onderzoek naar seks op Lowlands

BIDDINGHUIZEN
Twee onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam gaan het seksgedrag van bezoekers van het festival Lowlands in Biddinghuizen onderzoeken.

Daphne van de Bongardt en Gertjan Overbeek gaan festivalgangers ondervragen over hun seksleven tijdens het festival. De bezoekers wordt bijvoorbeeld gevraagd of ze het erg vinden dat ze het in de bosjes, in tenten of achter de wc-blokken moeten doen. Ook de invloed van drank en drugs wordt onderzocht.

Het onderzoek heet 'Lovin' Lowlands' en wordt 21, 22 en 23 augustus gehouden op het evenemententerrein in Biddinghuizen.

reacties (4)

 • August

   

  Ik denk er interessantere resultaten tevoorschijn komen als ze het tijdens "de opwekking"zouden uitvoeren.

  reageer
 • Peter

   

  Tjah ook dit soort mensen hebben andere rituelen en een gedachten gang dan normale mensen, het seks gedrag van dit soort mensen is aanzienlijk anders gesteld dan de redelijk normaal hardwerkende mens. Vergelijk dit maar eens met de homo sapiens lang geleden. Ook hier was er al verschil.

  reageer
 • arie

   

  Niet om het 1 of ander maar ik behoor echt nog steeds tot de homo sapiens hoor. Misschien dat jij nog tot de homo erectus soloensis behoort maar die is echt officieel al uitgestorven.

 • Dorpsgenoot

   

  Goh ik moet je feliciteren. Het is is echt lang geleden dat ik zo'n kortzichtige reactie heb gelezen van iemand. Van harte. En veel plezier met zelf weten wat jij doet en laat in het weekend. Zoals moraalridder spelen of wat dan ook...

 • Jeroen

   

  Ik kan je verzekeren dat 90% van de lowlandsbezoekers hardwerkende mensen zijn, anders is het simpelweg niet te betalen tegenwoordig...

 • PeterF

   

  Lekker zinnig onderzoek. Not. En wat gaan ze er dan mee doen? Komen er volgend jaar bedden of zo, die je voor 10 consumptiepunten mag huren voor een half jaar? In vredesnaam, doe iets nuttigs Daphne en Gertjan.

  reageer
 • gelukkig

   

  Gelukkig werkt de organisatie van Lowlands wel mee met dit soort onzkn onrzoeken maar tegen zakkenrollers en dieven teden ze niet op want o o o dat komt in hun sprookjeswereld niet voor.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert