Ondanks verhuizing meer bezoekers voor Corrosia

ALMERE
Het aantal bezoekers voor het Almeerse cultureel centrum Corrosia is in 2014 gestegen ten opzichte van 2013. In totaal kwamen er ruim 65.000 bezoekers naar Corrosia Stad. Het jaar daarvoor waren dat er ruim 63.000.

Corrosia verhuisde in 2013 van haar vaste plek in Almere Haven naar het centrum van de stad omdat het pand in Haven wordt verbouwd. Wanneer het pand in Haven weer open gaat, is nog niet bekend.

De tijdelijke nieuwe locatie in Stad is volgens het cultureel centrum goud waard gebleken. Er is meer aanloop omdat er de hele dag winkelende mensen langslopen. Daardoor is onder meer het aantal bezoekers voor tentoonstellingen verdubbeld.

reacties (2)

 • kobus

   

  haha wat een grapjassen, 63.000!! Hoe durven ze het te zeggen, en hoe trapt men erin. echt schandalig. volgens mij kunnen in de zaal net 100 man, en bij 3 uiteverkochte voorstellingen (ha 1) per week (ha 2) komen er dus elke dat dat ze open zijn iets van 300 man binnen (hahaha)

  reageer
 • Faerie

   

  Ik denk ook dat deze locatie prima is, er komt ook meer bekendheid. Cafe op 2 is ook een aanwinst. Tijd om nog meer aan in- en aanvulling te doen rond dit pand in de stad.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert