Zoekactie naar wapen levert niets op

LELYSTAD • Wo 15 juli 2015 | 12:21 • Woensdag 15 juli 2015 | 12:21
De politie heeft woensdagochtend in de havenkom van de Boswijk in Lelystad vergeefs gezocht naar een wapen. Dat meldt een woordvoerder. De politie zocht in het water naar een wapen dat zou zijn gebruikt bij een steek- en schietpartij vorige maand.

Bij de twee geweldsincidenten op zaterdagavond 20 juni raakten vier mensen gewond. In de wijk Kamp werden twee mannen neergeschoten. Kort daarna werden in een woning aan de Voorstraat twee mannen met steekwonden gevonden. Het is nog steeds niet duidelijk wat er precies is gebeurd, wel bevestigt de politie dat er een verband is tussen de twee incidenten.

Of er woensdag is gezocht naar een vuurwapen of een mes wil de politie niet zeggen. Het is voor de derde keer dat in het bewuste water naar een wapen is gezocht. De eerste twee keer werd er gedoken. Woensdag is er tevergeefs met een speciale magneet naar het wapen gezocht.



WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel