Auto over de kop bij ongeval op Elburgerweg

DRONTEN
Op de kruising van de Hondweg met de Elburgerweg in Dronten is donderdagavond een ongeval gebeurd waarbij twee auto's waren betrokken. Eén van de auto's sloeg daarbij over de kop.

Volgens de politie waren er drie inzittenden bij betrokken. Die waren niet ernstig gewond.

De Elburgerweg was een paar uur afgesloten en ging rond 21:00 uur weer open.

reacties (4)

 • E

   

  Mijn vriendin is over de kop gegaan omdat ze geen voorrang kreeg van 2 kwebbelende dames,aangetikt en over de kop geslagen. Reed netjes 80 licht aan, net gemaaid lekker makkelijk meteen conclusies trekken maar degene die op de kop lag heeft 0% schuld,100%pech.

  reageer
 • Dick

   

  zo zie je maar weer dat snelheid dus juist NIET de oorzaak van ongelukken is. In dit geval juist "geen voorrang verlenen" wat de oorzaak is. Daarom zei ik ook "iemand heeft een fout gemaakt" omdat ik aan de foto's niet kon zien wat er precies gebeurd was. Sterkte met herstel.

 • ilona

   

  Zal wel te hard gereden hebben,je slaat niet voor niets over de kop

  reageer
 • Dick

   

  beste Ilona, ik kan een auto met 50km/u over de kop laten slaan. Zelfs met 30km/u lukt me dat voor elkaar te krijgen. Dus je reactie dat er wel weer te hard zal zijn gereden slaat kant nog wal. Nee er waren twee auto's bij betrokken. Dus zal één van hen een foute manoeuvre hebben gemaakt waardoor de auto over de kop is geslagen. Hou eens op om altijd maar de snelheid als oorzaak aan te wijzen. Snelheid is louter schade/letsel bepalend!

 • Jaap

   

  Hoe krijg je het voor elkaar.

  reageer
 • Ron

   

  hoe kan dit zo gebeuren? Op de kop nogal liefst.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert