Vrouw mishandeld in Muziekwijk

ALMERE
Een 33-jarige vrouw is donderdag mishandeld in de Muziekwijk in Almere. De politie heeft een 27-jarige Almeerder aangehouden als verdachte.

De vrouw zat op de Andantestraat samen met haar moeder en kinderen in een auto, toen zij drie jongens zag lopen in een steegje. Toen zij de drie vroeg wat zij daar deden, reageerden zij agressief. De mannen scholden haar uit en schopten tegen de auto van de vrouw. Zij stapte daarop uit en kreeg van een van de mannen een klap in het gezicht.

Nadat de politie was gealarmeerd, zagen agenten de drie op de Randstaddreef rijden. Zij hielden de 27-jarige aan. De vrouw is ter controle naar de huisarts geweest.

reacties (6)

 • Havenaar

   

  Moedige actie van die mevrouw door gajes aan te spreken op verdacht gedrag. Helaas zal ze volgende keer wel 2x nadenken om zoiets te doen. In ieder geval is de tijd voor criminelen voorbij waarin bijna alle mensen de andere kant uitkeken.

  reageer
 • Peter

   

  Politie neemt vrouw / melding serieus, verdachten worden gezocht en gevonden en aangehouden. Zou niet weten wat je meer van de politie mag verwachten. En toch weet je het zo te verdraaien dat de politie te druk is met bekeuringen... Misschien de oorzaak toch eens ergens anders zoeken dan de politie..?

  reageer
 • Tja

   

  Als de politie nou wat harder optrad tegen zulke figuren maar die hebben het te druk met boetes uit te delen

  reageer
 • Kareltje

   

  Nou, daar zal de rechter wel even korte metten mee maken! Ik gok toch zeker 40 uur papierprikken voor deze dame en een schadevergoeding betalen aan de dader. Wat denkt dat mens wel niet? ;-)

  reageer
 • Ehm..

   

  Waarom neemt zij het risico terwijl haar kids in de auto zitten..? En sowieso dat tuig moet eens normaal gaan doen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jay

   

  Nou je hoeft weer niet te raden .....etc. Komen we ooit nog van dat tuig af?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert