Omgevingsdienst houdt geld over

FLEVOLAND
De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek heeft in 2014 geld overgehouden. Dat blijk uit het jaarverslag.

De organisatie handhaaft het milieubeleid voor onder meer de provincie en gemeenten in Flevoland, het Gooi en de Vechtstreek. De Omgevingsdienst ontvangt meer dan elf miljoen euro aan bijdragen van de verschillende deelnemers.

Over het afgelopen jaar werd bijna een half miljoen euro minder uitgegeven. Dat geld wordt teruggegeven aan de gemeenten en de provincie die de dienst hebben opgericht. De instantie heeft een gezonde financiële reserve van iets meer dan miljoen euro.

reacties (4)

 • Jan

   

  het valt mij op dat alles omhoog moet en iedere instantie geld overhoudt... Ik snap niet dat de bevolking deze diefstal nog pikt.

  reageer
 • Ad

   

  Dat is heel mooi kunnen er in de Belter Wijdestraat de speeltoestellen worden vervangen welke zijn afgekeurd

  reageer
 • Pzaal

   

  Dat geld verdwijnt zeker helaas weer in de floriade.

  reageer
 • Barbara

   

  Da's mooi dan kunnen zij het terrein waar zij hun professie uitoefenen uitbreiden.Milieuzaken zijn actueel, vragen om dringende aandacht bij overtredingen van oudbollige wetten die hoognodig aangepast dienen te worden. Veel mensen hebben ernstige gezondheidsklachten door omgevingsbelastende situaties die niet alleen de werknemers en omgeving van bedrijven raken, maar ook de particulier in de steden. Denk aan de UMTS zendmast of GSM, de DECT telefoons, Wifi, Mosquito's die weelderig in allerlei tuinen hun ellende verspreidende aan mens en dier. Langdurige metingen van dergelijke overlast zouden regel moeten worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert