Bungalowpark viert 45-jarig jubileum

LELYSTAD
Bungalowpark KVM viert dit weekend haar 45-jarig bestaan in het Larserbos Lelystad. De vereniging zelf bestaat al 65 jaar. De eerste 20 jaar zat KVM in Muiderberg, maar daar moest de vereniging wijken voor woningbouw.

In 1970 begonnen de eerste recreanten met de bouw van de vakantiehuisjes in het Larserbos, dat toen nog aangelegd moest worden. Behalve hun eigen huisjes bouwden ze ook gezamenlijk een hoofdgebouw.

Het park wordt ook door de huisjeseigenaren zelf onderhouden. Iedere bewoner moet klusjes doen om het terrein op orde te houden. Inmiddels staan er 220 huisjes.

reacties (10)

 • boswachter

   

  Klopt mijn ouders hadden ook een huisje gebouwd van begin af aan..was een mooie tijd, helaas zijn er op het park bewoners die er een potje van bakenen de regels niet na leven!

  reageer
 • trees

   

  Als u denkt dat het de helft is prima Ik weet dat het niet zo is en daar wil ik het bij laten. Er worden trouwens nog steeds bungalows verkocht dus dat zegt genoeg.

  reageer
 • Nico

   

  @Trees: op de website staan idd 22 huisjes (al zeker 5 jaar dezelfde). Maar u heeft vast wel eens gehoord van andere advertentiesites? En nee, dat zijn niet allemaal dezelfde huisjes.

  reageer
 • Trees

   

  Als 20 bungalows welke te koop staan de helft van 220 is dan lijkt de bewering toch sterk overdreven te zijn en vraag ik me af waar deze informatie vandaan komt, Ik denk uit de lucht.

  reageer
 • Rob

   

  Ik heb eens een huisje willen kopen en kwam tijdens een bezichtiging een heel onvriendelijke man op het terrein tegen die het kennelijk voor het zeggen had of zo. Een kampbewaarder of zo. Ik had het meteen gehad. Je zal er maar een huisje te koop hebben!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lida aring

   

  ik heb er altijd fijne tijd gehad met lieve buurvrouw Wil en chris waren mijn buurtjes heerlijke mensen .Mijn schoonouders Alie en Sander Tang woonde daar ook in de winter ze waren daar als een soort wacht.Mijn kinderen Petra en Frans hebben daar een fijne tijd gehad en ik ook Groetjes aan allemaal die ik ken

  reageer
 • Gast

   

  kvm is een leuk park mijn ouders hebben hun huisje helemaal zelf gebouwd! En dat was voor hun tijd iets unieks tot op de dag van vandaag genieten ze er nog steeds van.

  reageer
 • Parkbewoner

   

  Hahaha dit is echt de grootste onzin die ik vandaag heb gehoord.

  reageer
 • Jos Faber

   

  Ik heb 30 jaar een huisje in het Larserbos gehad,wij woonde op de Singel in een klein huis, dus toen we in 1970 de kans kregen om lid te worden van de KVM hebben wij dat meteen gedaan.toen het dak er op zat konden wij blijven slapen op luchtbedden, we hadden rotan stoeltjes gekregen en we hadden een olielamp met een kousje die gaf nog wat warmte ook. Vrijdags auto inpakken en wachten tot mijn zoon Danny uit school kwam en hup in de auto naar de polder,eerste tijd nog koken op butagas en we hadden ook ,n butagas kachel het was eigenlijk kamperen. Mijn man Jan zat samen met Ome Gerrit Kallenbach in de OC Als er een feestavond was stonden we al bij de kantine te wachten tot hij open ging want het was altijd zo druk anders had je geen zitplaats ,vrijdags met klaverjassen zat het ook vol . Mijn man is in 1982 overleden. In 2001 heb ik het huisje aan mijn zoon gegeven en hij geniet er nu samen met zijn gezin van daar ben ik blij om. Ik kijk terug op 30 fijne jaren in het Larserbos!!

  reageer
 • Nico

   

  Volgens mij staat nu zeker de helft te koop. Iedereen wil weg vanwege de verwachte vliegtuigherrie. Ik geef ze geen ongelijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert