Drukte op campings

FLEVOLAND
Campingbeheerders in Flevoland zijn tevreden over het aantal gasten dat zij deze zomer mogen ontvangen. Alle scholen in Nederland zijn dicht en dus is het hoogseizoen nu echt losgebarsten.

Uit een steekproef van Omroep Flevoland blijkt, dat op veel campings 75 tot 80 procent van de plekken bezet is. De meeste gasten komen uit Nederland. En het zijn vooral jonge stellen met kleine kinderen.

Beheerder Wout Sleurink van RCN Zeewolde spreekt zelfs van een stijging van het aantal kampeerders ten opzichte van vorig jaar. Volgens hem is dat te danken aan de aantrekkende economie.

reacties (1)

 • Henk

   

  Zal dit jaar wel voor het laatst zijn gelet op de zich zo voorstaande "democratische" Gerrit Jan Gorter met zijn kliko raad hun AZC met duizenden illegalen, ten koste van alles de inwoners en de Zeewoldense economie gaan doordrukken! 735676

  reageer
 • .\/\/.

   

  Henk, probeer uit de zure kramp te komen. Ontspan je, adem een paar keer diep in en uit, ga even in de zon op een terrasje zitten, en constateer dat het met de apocalyps niet zo'n vaart zal lopen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert