Nieuwbouw Hans en Grietje in oktober van start

ZEEWOLDE
De eigenaren van het afgebrande pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde willen in oktober met de bouw van een nieuw pand beginnen. Het nieuwe restaurant zou dan in maart 2016 met Pasen open moeten gaan.

Tot die tijd maken Hans en Griet Dielissen gebruik van een tijdelijke huisvesting; een oude poffertjeskraam. Die is dinsdag in gebruik genomen. De poffertjeskraam werd eerder in de haven van Harlingen gebruikt.

Het pannenkoekenhuis aan de Sternweg is een aantal weken geleden helemaal afgebrand, nadat er kortsluiting was ontstaan in de meterkast.

reacties (5)

 • Lata

   

  Wil eigenlijk aleeln maar iets schrijven voor iedereen die hier leest en zich afvraagt of hij zijn of haar honden bij Ren Je Rot zal brengen IK ZEG DOEN!!!!!!!Ze zijn zeker in goede handen en krijgen veek beweging,liefde en aandachtIk zou niet 123 een beter adres kunnen bedenken Simone heel erg veel succes met je nieuwe bedrijf ,en je site is helemaal toppie Gr Frans en een lebber van Enzo en Star

  reageer
 • Rob

   

  lees ik jalozie of zijn het de kinderen die spreken want het is best leuk voor de kinderen bij Hans en Grietje en daar is het toch om te doen, bij de genoemde andere pannenkoek huizen is gezelligheid ver te zoeken. En hebben we het over de smaak thuis smaken ze beter

  reageer
 • Nk

   

  Stop maar eens. Met deze gratis reclame! Er zijn meer goede pannenkoeken restaurants. Bijvoorbeeld het Pannenkoekenhuis Zeewolde aan het Horsterplein. Ze zijn daar aanmerkelijk lekkerder en een vlotte bediening: ieder heeft tegelijk de warme pannenkoek!

  reageer
 • jan bakker

   

  Helemaal mee eens ! Erg sympathiek zijn ze ook niet eens !

 • Jelle

   

  Waarom telkens zoveel aandacht voor Hans en grietje? er zijn in Flevoland nog meer pannekoekenhuizen die minstens net zo goed zijn. Denk aan de nieuwe in Almere. Telkens nieuws over Hans en Grietje, is er niets beters te verzinnen dan deze verkapte reclame?

  reageer
 • Kees

   

  Volgens mij zijn die andere niet afgebrand. Over het pannenkoekenhuis in Nobelhorst (Almere) zijn trouwens ook genoeg nieuwsberichten uit het verleden te vinden (via zoekfunctie op de site). Ook over die op de Kemphaan en de niet meer bestaande dubbelop uit Lelystad.

 • Petrus

   

  Inderdaad net wat je zegt je wordt een beetje moe van dit nieuws iedere keer.

 • De boze heks

   

  Hopelijk gaat de bouw snel genoeg want ik kan wel 20 pannenkoeken op zo'n trek heb ik. En ik kan geen pannenkoeken toveren.

  reageer
 • Boze wolf

   

  dan zou ik maar wat centjes toveren want 20 pannekoeken bij Hans en grietje is best duur

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert