FestivAlly op de Grote Markt gaat niet door

ALMERE
Het muziekfestival FestivAlly dat op 29 augustus op de Grote Markt in Almere gepland stond gaat niet door. Dit omdat de gemeente geen vergunning heeft afgegeven. De organisator van het evenement, Jerry Schröder, zegt teleurgesteld te zijn.

In eerste instantie stond FestivAlly gepland op 11 juli, maar de organisatie vergat te antwoorden op een brief waardoor de vergunning niet op tijd rond kwam. De hoop was dat dit wel zou lukken voor 29 augustus. Toch voldoet de organisatie volgens de gemeente ook nu niet aan de eisen.

Dinsdag kwam FestivAlly in opspraak omdat rapper Lil Kleine aangaf dat het evenement ten onrechte aangaf dat hij er zou optreden. "De organisatie maakt nu al weken promotie met mijn naam, terwijl ik hier helemaal NIET geboekt ben." schreef de rapper van 'Drank & Drugs' op zijn Facebook-pagina.

Volgens FestivAlly was Lil Kleine in eerste instantie wel geboekt voor 11 juli, maar is men vergeten zijn naam van de flyer af te halen toen het festival verzet werd naar 29 augustus.

FestivAlly benadrukt dat iedereen die een kaartje gekocht heeft zijn of haar geld terug krijgt. Dit gaat echter niet automatisch; mensen moeten zelf contact opnemen met ticketbureau Ticketscript om dit voor elkaar te krijgen.

De organisatie hoopt dat het festival in het najaar of volgend jaar alsnog kan plaatsvinden.

reacties (5)

 • Frans

   

  Waarom gelijk neerzetten als 'oplichters'? Het lijkt meer op goedbedoeld, maar weinig professioneel aangepakt.

  reageer
 • Loper

   

  Jiggerz is mambo is zelfde eigenaren. Kroon en zoon...

  reageer
 • kereltje

   

  Ja, dat zijn dus gewoon dezelfde eigenaren van Jiggerz op de Grote Markt...

  reageer
 • 187671

   

  zelfde organisatie als ruim jaar geleden in Emmeloord iets van eclectifaal zeker?!

  reageer
 • A.

   

  Oplichters dus, mooi dat de gemeente er niet aan meewerkt. Neem aan dat iedereen gewoon zijn geld terug krijgt, anders ligt er nog een mooie rechtzaak in het verschiet

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert