'Aankondiging sluiting jeugdhonk was voorbarig'

URK • Wo 22 juli 2015 | 17:08 • Woensdag 22 juli 2015 | 17:08
Verschillende partijen in de Urker gemeenteraad zijn ongelukkig met de manier waarop het college van burgemeester en wethouders is omgegaan met jeugdhonk De Gram.

Het college liet De Gram vorige week weten dat de bar drie maanden dicht moest. Onder meer omdat er vuurwerk was afgestoken en een groot feest niet was aangemeld. Dinsdag bleek dat De Gram toch open mag blijven. Fractievoorzitter Klaas Brouwer van het CDA denkt dat het college de beslissing om De Gram te sluiten te snel heeft genomen, zonder over de juiste informatie te beschikken. Hij vindt dat niet netjes tegenover het jeugdhonk.

Ook Jan Hakvoort van de fractie Hakvoort-Woord vindt het een vreemde gang van zaken. Hakvoort zegt dat burgemeester en wethouders voorbarig zijn geweest met hun aankondiging. De gemeente Urk heeft inmiddels bekendgemaakt dat ze de komende tijd alle jeugdhonken extra zal controleren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel