Inzamelingsactie voor gezin verloopt voorspoedig

ENS
De inzamelingsactie voor Thea van Dijken en haar zoon Yoeri uit Ens gaat voorspoedig. Volgens initiatiefnemer Belinda Krol zijn er onder meer tv-kastjes, schilderijen, bestek, borden, glazen en kleding geschonken.

Vorige week woensdag brandde de bovenverdieping van de familie Van Dijken volledig uit. Vrienden, familie en kennissen schoten hen te hulp en riepen via een Facebookpagina iedereen op om spullen te doneren.

Sindsdien zijn de initiatiefnemers ontzettend druk met het ophalen van alle gedoneerde spullen. Op de Facebookpagina "Steun Thea van Dijken en haar zoon Yoeri van Dijken", is een lijst te vinden van huisraad die nog gezocht wordt.

reacties (2)

 • Neve

   

  man, maak je niet zo druk. Dat komt best goed voor die mensen. Prachtig dat het gedaan wordt toch?

  reageer
 • Barbara

   

  Is dit niets voor "De Groene Sluis" om op te pikken? De opbrengst van de verkochte spullen daar gaat normaal gesproken naar Goede Doelen in eigen omgeving. Laat de gedupeerde mevrouw daar haar gehele inboedel bij elkaar snuffelen en het ze is in 1 middag klaar! Want, wat moet je met verschillende tv kastjes in godsnaam?????? En een kast vol glazen waar je er maar enkelen van zal gebruiken?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert