VVD verbaasd over uitspraken politiechef

ALMERE
De VVD in de Almeerse gemeenteraad is verbaasd over de uitspraak dat de politie in Almere voor het eerst boven de sterkte is. Die uitspraak deed sectorhoofd Famke van Spaendonk van de politie Flevoland eerder deze maand in Almere Dichtbij.

Volgens de VVD lijkt het of de politiechef een deel van de Almeerse agenten overbodig vindt. Almere heeft er dit jaar juist 66 formatieplaatsen bijgekregen, omdat er te weinig agenten in de stad waren.

De VVD wil van burgemeester en wethouders weten of het klopt dat het Almeerse korps meer agenten heeft dan nodig is. Ook wil de partij weten hoe dat komt. Bovendien vraagt de VVD zich af of het sectorhoofd dit soort uitspraken wel moet doen, terwijl de gemeenteraad van niets weet.

Lees hier de schriftelijke vragen


reacties (7)

 • kay

   

  Tja daar is de zaak van cassandra een heel mooi voorbeeld van..

  reageer
 • Junior

   

  Op naar een veilig Almere. Een paar fantastische politiemensen extra kan geen kwaad!

  reageer
 • Haha

   

  Haha wat zijn ze in de politiek toch dom. Ze zei dat ALLE flevolandse teams op sterkte zitten. In plaats van dat de vvd trots is op wat "zij" bereikt hebben gaan ze lopen zeuren. VVD jullie snappen er echt helemaal niks van en daarnaast...........jullie gaan er niet meer over hahahah

  reageer
 • Almere

   

  Hoe gooi je je eigen glazen in. We zijn juist blij met meer agenten in de stad

  reageer
 • joopie

   

  @jond Rechercheurs zijn er niet bijgekomen maar mannen die de 'brandjes' moeten blussen. En beter teveel dan te weinig politie. Geeft wel overlast voor de werkende burger met onzin snelheid boetes maar de criminelen merken er ook wat van. Jagen moeten ze op die zogenaamde snelle jongens

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • sjon

   

  En nu alle overbodige papierwerk aanpakken, zodat er weer normaal gewerkt kan worden. En VVD stop met deze onzinnige vragen, kost weer veel papier/tijd en rompslomp en wat nergens ook maar iets bijdraagt aan onze veiligheid. Laat men zijn werk doen, niet meer en niet minder..

  reageer
 • Jond

   

  Wel vreemd dat er dan zoveel aangiften, met duidelijke daders op beeld, gewoon blijven liggen!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert