Bewoonster uitgebrand huis ondersteboven van inzamelingsactie

ENS
Thea van Dijken is ondersteboven van alle positieve reacties en giften die ze krijgt via een inzamelingsactie voor haar uitgebrande huis. Een week geleden brandde de bovenverdieping van haar huis en dat van haar achtjarige zoon Yoeri in Ens helemaal af. Ze zijn bijna alles kwijt.

Vrienden Belinda Krol en Richard de Wit zijn een inzamelingsactie begonnen via een speciale Facebookgroep. Van meubels tot keukengerei en speelgoed en kleding, van alles wordt gedoneerd. Ook willen de vrienden een toekomstig huis voor Thea en haar zoon helemaal woonklaar maken. Van Dijken noemt de brand een nachtmerrie, maar is geraakt door de steun; "Dit is met geen pen te beschrijven, ik heb hier geen woorden voor".

Op de Facebookpagina 'Steun Thea van Dijken en haar zoon Yoeri van Dijken', is een lijst te vinden van huisraad die nog wordt gezocht. De vrienden van Thea zijn nu nog hard op zoek naar ruimte om alle gedoneerde spullen op te slaan

reacties (3)

 • Dennis

   

  Al ben je verzekerd, dan nog krijg je maar minimaal terug. Reken even mee met de afschrijving van spullen? Als je spullen in huis ouder zijn dan 5 jaar is verzekeren eigenlijk al niet meer rendabel. Ik vind het een heel mooi initiatief en ben dan ook blij dat mevrouw geholpen is op deze manier.

  reageer
 • Jill

   

  ik vind het een top actie. Heb van de hele brand niks mee gekregen. Wat ik mij wel afvraag is waarom ze keukengerei inzamelen terwijl de boven verdieping is afgebrand? Of is dit een hele blonde vraag?

  reageer
 • Jos '56

   

  Wat denk je dat de begane grond voor water, rook en roetschade heeft opgelopen ?? He lijkt mij dat e..e.a. niet bruikbaar meer is hierdoor.

 • Rob

   

  natuurlijk bijzonder dat buurtbewoners een inzamelingsactie hebben gehouden maar je mag toch hopen dat mevrouw een deugdelijke opstal en inboedel verzekering heeft anders komt ze niet veel verder denk Ik.

  reageer
 • Opa69

   

  Alsof een verzekering alle kosten dekt!?!?!?! Het gaat meer om de morele steun dat de familie verder kan helpen. Zo'n klap kom je niet zo makkelijk overheen. Ik weet uit ervaring dat je altijd angstig blijft, als zoiets een ander overkomt zie ik alles weer voor me!! Vreselijk, dat is echt geen pretje!!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert