Bewoonster uitgebrand huis ondersteboven van inzamelingsactie

ENS • Ma 27 juli 2015 | 22:29 • Maandag 27 juli 2015 | 22:29
Thea van Dijken is ondersteboven van alle positieve reacties en giften die ze krijgt via een inzamelingsactie voor haar uitgebrande huis. Een week geleden brandde de bovenverdieping van haar huis en dat van haar achtjarige zoon Yoeri in Ens helemaal af. Ze zijn bijna alles kwijt.

Vrienden Belinda Krol en Richard de Wit zijn een inzamelingsactie begonnen via een speciale Facebookgroep. Van meubels tot keukengerei en speelgoed en kleding, van alles wordt gedoneerd. Ook willen de vrienden een toekomstig huis voor Thea en haar zoon helemaal woonklaar maken. Van Dijken noemt de brand een nachtmerrie, maar is geraakt door de steun; "Dit is met geen pen te beschrijven, ik heb hier geen woorden voor".

Op de Facebookpagina 'Steun Thea van Dijken en haar zoon Yoeri van Dijken', is een lijst te vinden van huisraad die nog wordt gezocht. De vrienden van Thea zijn nu nog hard op zoek naar ruimte om alle gedoneerde spullen op te slaan

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel