Gewelddadige beroving van fietser bij Hanzepark

LELYSTAD
Een 20-jarige man uit Lelystad is maandagavond door drie jongens mishandeld en beroofd in Lelystad. Het slachtoffer liep onder meer verwondingen op aan zijn hoofd.

De Lelystedeling fietste bij het Hanzepark richting het treinstation, toen drie jongens op hem afkwamen. Zij vielen de man aan en eisten zijn spullen. Door het schoppen en slaan viel het slachtoffer op de grond en raakte buiten bewustzijn. Toen hij bijkwam, was het drietal weg en bleken zijn portemonnee, telefoon en fiets gestolen.

De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof.
reacties (7)

 • JG

   

  waarom geen verdere gegevens erbij ? dit staat op andere nieuws berichten Signalementen Verdachte één is een blanke jongen van tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij heeft een slank tot normaal postuur en heeft donkerblond gemillimeterd haar. In beide oren droeg hij oorbellen, vermoedelijk met diamantjes. Verder droeg hij donkere kleding. De tweede verdachte is een donkere jongen van ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een slank tot normaal postuur en droeg zijn haar in dreadlocks. Hij droeg een trainingspak, dat bestond uit een rode jas en een zwarte trainingsbroek. Een getuige zag hem wegfietsen op een zilverkleurige fiets. De derde verdachte is een donkere jongen van tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. Hij had kort donker kroeshaar en twee gouden tanden. Hij droeg donkere kleding en was wat dikker dan de andere verdachten.

  reageer
 • Ron

   

  Afschuwelijk. Bah!

  reageer
 • Jesse

   

  Signalementen verdachten Verdachte één is een blanke jongen van tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij heeft een slank tot normaal postuur en heeft donkerblond gemillimeterd haar. In beide oren droeg hij oorbellen, vermoedelijk met diamantjes. Verder droeg hij donkere kleding. De tweede verdachte is een donkere jongen van ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een slank tot normaal postuur en droeg zijn haar in dreadlocks. Hij droeg een trainingspak, dat bestond uit een rode jas en een zwarte trainingsbroek. Een getuige zag hem wegfietsen op een zilverkleurige fiets. De derde verdachte is een donkere jongen van tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. Hij had kort donker kroeshaar en twee gouden tanden. Hij droeg donkere kleding en was wat dikker dan de andere verdachten.

  reageer
 • Jesse

   

  Blijf het bericht delen, dan zijn ze vandaag nog gevonden. Het is mijn buurjongen en het is een alleraardigste gozer.

  reageer
 • anoniem

   

  vind jij hem gezellig hij is een leugenaar en een bedrieger iedereen kan hij bedreigen etc. ik ken hem te goed ik ken hem al jaren en jaren zo een 18 jaar bijna 19 jaar. dat gebeuk hoefde ook niet. maar sommige dingen lopen hoe het lopen moet. iedereen krijgt wat hij toe komt.

 • Bromsnor

   

  Het is vakantie en dan zoeken de leerlingen experimentel wegen om geld binnen te halen. Hoe ziet de fiets eruit? Wellicht dat iemand zijn buurjongen plots op de herkenbare fiets ziet?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • HM

   

  Hopelijk wordt dat tuig snel opgepakt en zwaar gestraft. Maar ze zullen wel weer zielig zijn, een gratis advocaat krijgen en er met een taakstrafje vanaf komen....

  reageer
 • kees d.

   

  Van mij mogen ze ook gepakt worden maar het verhaal van een gratis advocaatje gaat niet meer op. Een pro deo advocaat kost tegenwoordig een half maandsalaris.

 • .\/\/.

   

  Dat zou nog wel eens mee kunnen vallen (of tegen, als je de dader bent). Diefstal met geweld is wat anders dan bedreiging.

 • ali

   

  vreselijk. sterkte voor het slachtoffer

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert