Online zwembadpetitie honderden keren ondertekend

ALMERE
Een online petitie voor de komst van een buitenzwembad in Almere is inmiddels meer dan 2500 keer ondertekend. De petitie werd in juni geopend.

De initiatiefneemster van de handtekeningenactie vindt dat het tijd is voor een buitenbad in de stad. Het is niet voor het eerst dat Almeerders zich inzetten voor de komst van een buitenzwembad. In 2009 mocht de toen 12-jarige Jasmijn Rogmans bij de gemeenteraad pleiten voor een bad. Dat leidde tot niets.

Een buitenzwembad is volgens de gemeente Almere te duur om te exploiteren. Begin juli presenteerde twee Almeerse bedrijven een alternatief plan voor een betonnen bad in het Weerwater. De Almeerse politiek toonde toen interesse.

reacties (3)

 • prut

   

  ja ja, die mevrouw van het betonnen zwembad, haar man is de ontwerper ervan....jaja. Een echt buitenzwembad is met grasvelden , meerdere baden, zoals de sijsjesberg!

  reageer
 • ikke76

   

  Buitenzwembad??? Stikt van de zwemwater rond en in Almere!!

  reageer
 • Niet iedereen zwemt graag tussen de smerige planten, vissen, alg en weet ik wat nog meer. Zwembad? Ja graag.

 • KC

   

  Blauwalg ook!

 • Steven Stedenwijker

   

  Een betonnen bad? Dat past helemaal niet in de omgeving. Maak gewoon iets met plankieren en een duiktoren zoals bij een Veluws bosbad. Veel leuker en veel goedkoper. Dit kan mooi bij het Atlantisstrand. Daar is lekker de ruimte en een grote parkeerplaats. De gemeente alleen het hondenverbod handhaven en zorgen dat er geen motoren of autos over het fietspad komen rijden.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het Atlantisstrand? Wordt dat niet opgeslokt door de Floriade?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert