Huizenmarkt Flevoland weer in de lift

FLEVOLAND
De huizenmarkt in Flevoland zit weer in de lift. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.

Het laatste kwartaal is voor het eerst een stijging van de verkoopprijzen te zien, en al een aantal kwartalen op rij neemt het aantal verkochte woningen toe. Volgens de NVM komt dit onder meer doordat kopers minder onzeker zijn.

Daarnaast valt het de makelaarsvereniging op dat woningen die nog maar kort te koop staan, snel worden verkocht. Alleen huizen die al langere tijd een bord in de tuin hebben staan, zijn minder populair. Volgens de vereniging komt dit doordat de vraagprijs van deze woningen vaak nog te hoog is.

reacties (3)

 • Ronald

   

  Onzin wat je verkoopt. Met de huidige hypotheek regels kun je niet ver meer springen met je geld polsstok.

  reageer
 • jan

   

  Buiten dat word kopen straks onmogenlijk gemaakt als je nog maar 90% van je hypotheek bedrag kan lenen... De banken moeten eens stoppen met dat belachelijke rentesysteem van ze dat scheelt al een hele hoop en banken moeten eens gaan stoppen met het in stand houden van deze financiële crisis en geld weer gaan rondpompen ipv in kas houden

  reageer
 • Barbara

   

  Het blijft ronddraaien in cirkels. Omdat de huren schandalig hoog zijn gaat met maar weer denken aan kopen, totdat je na een poosje merkt daar het uitgavenpatroon ook niet mee rond te kunnen breien. Ik zeg blijft zitten waar je zit als het niet hoogstnoodzakelijk is te verkassen en verroer je de komende jaren nog niet op een manier zoals de makelaardij het graag van je zou zien. Je eigen gezag zien te behouden dus..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert