Benefiet voor opknapbeurt van oefenruimte brassband

LELYSTAD
Brassband All In One uit Lelystad heeft geld nodig om zijn repetitieruimte op te knappen. Daarom houdt de band een benefietconcert op 27 september. Daarvoor repeteert de band de hele zomer.

Bij de brassband spelen jongeren tussen de 10 en 25 jaar oud. Zij klagen dat er behalve voetballen in Lelystad voor hen weinig is te doen. Naast drummen kunnen de jongeren ook hun talent kwijt in het danslokaal en de muziekstudio van All In One.

Muziekvereniging All In One is tien jaar geleden opgericht en krijgt geen subsidie van de gemeente. De brassband heeft onder meer opgetreden voor het koningspaar, bij hun bezoek aan Lelystad en op het Surinaamse festival Kwaku.

reacties (3)

 • jopie

   

  Ik hoop niet dat ze het anti-homo lied spelen. Ik begreep dat ze dat niet meer mochten van de organisator ?

  reageer
 • lelystedeling

   

  Ik zie ze ook helemaal niet meer in het centrum. Was altijd zo gezellig. Iedereen was aan 't bewegen op het ritme. Van mij mogen ze terug komen

  reageer
 • Super leuk ik kom zeker kijken. Ik hoop ook dat de gemeente een stukje wil bijdragen. Er gaat in mijn ogen vaak zoveel geld naar mensen die overlast bezorgen. Misschien eens een positieve beloning.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert