"Lowlands voelt concurrentie andere festivals"

BIDDINGHUIZEN
Lowlands merkt aan de tegenvallende kaartverkoop dat de concurrentie van andere festivals toeneemt. Dat laat Benthe Bollmann van organisator Mojo weten.

Eerder was al bekend dat er nog 15.000 kaarten te koop zijn voor het festival in Biddinghuizen. In voorgaande jaren waren de 55.000 beschikbare kaarten soms al binnen één dag verkocht.

Dit jaar is er voor het eerst ook een aantal activiteiten gepland op de donderdagavond, omdat veel bezoekers dan al aankomen. Om die mensen afleiding te bieden wordt er onder meer een stille disco georganiseerd. Mensen kunnen daar dansen op muziek die te horen is via een draadloze koptelefoon. De horeca is dan ook geopend.

Er zijn geen optredens gepland voor donderdagavond, omdat er niet teveel lawaai gemaakt mag worden.

reacties (9)

 • Jacqueline

   

  Dagkaarten toevoegen,zijn er best veel die een dag willen maar geen 3 dagen

  reageer
 • Tip

   

  Misschien wat minder arrogantie MOJO, je bent groot als je klein weet te blijven. Jullie zijn groot en misbruiken die macht. Geen gelul over pieken en dalen en nieuwe generaties die n Lowlands nog moeten leren kennen maar erkennen dat je arrogant bent geworden en wer nederig naar de bezoekers luistert

  reageer
 • Robert

   

  ik denk dat organisatie er ook wel makkelijk over dacht. Ze hebben tenslotte ook jaren in een luxe positie gezeten. Voor het eerst sinds jaren zie ik nu aanplakbiljetten vam LL. Wellicht iets te laat en blijven ze nu met een aanzienlijke hoeveelheid kaarten zitten. Betekend voor de de mensen die wel gaan iets minder lange rijen want dat was mijn overweging om 3 jaar geleden niet meer te gaan. Organisatorisch is het er de afgelopen jaren niet op vooruit gegaan. Wellicht volgend jaar weer volle bak

  reageer
 • frits

   

  Te veel geld. Met de recessie worden dure activiteiten als eerste geschrapt. Bovendien: de Nederlandse bevolking wordt ouder, en wil niet in een tentje in de modder verblijven, en onbekende artiesten met een hoog (te hard) volume en weinig talent zien. Meerdaagse festivals in de rimboe zijn over en uit.

  reageer
 • Hendrik

   

  Ja, inderdaad, te harde muziek. Als je dat nog muziek kan noemen. Maar ja, ik ben ook al 75, net als Frits, dus of wij nou degenen moeten zijn die zeggen wat er mis is aan het festival... :)

 • Jaap-jan w

   

  Lowlands voelt her resultaat van arrogantie !

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • erik

   

  Er staat ook alleen maar ellende op t podium .....

  reageer
 • Frenky

   

  Nogal logisch Lowlands is behoorlijk ouderwets en niet meer van deze tijd.

  reageer
 • Jolanda

   

  Heel veel mensen hebben keuzes moeten maken en kunnen het geld maar 1 keer uit geven. Andere festivals maken van te voren hun programma bekend en de bezoeker weet dan wat hij krijgt voor zijn geld. L

  reageer
 • Hendrik

   

  Misschien gewoon een keer festivalmoe...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert