Zweepslagen, leer en bondage bij pretpark Walibi Holland

BIDDINGHUIZEN • Do 6 augustus 2015 | 11:25 • Donderdag 6 augustus 2015 | 11:25
Liefhebbers van SM kunnen hun hart ophalen bij pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen. In oktober organiseert het park weer het jaarlijkse evenement Halloween Fright Nights.

Behalve horrorshows en spookhuizen is er ook een zogenoemde scarezone met de naam 'Twisted' waarbij acteurs onderling gebruik maken van zwepen, lak, leer en bondage. De scarezone is, evenals de andere scarezones op het park, geen afgesloten ruimte en krijgt een prominente plek bij het hoofdpodium.

Volgens een woordvoerder moet de scarezone de indruk wekken van een kinky, donkere nachtclub met paaldanseressen, meesteressen en slaven. Walibi bevestigt dat deze setting een erotieke lading kan hebben. Welke handelingen de acteurs onderling uitvoeren is volgens de woordvoerder nog niet duidelijk. Wel is zeker dat acteurs de bezoekers niet mogen aanraken.

Op de website vermeldt het park dat het er ruig aan toe gaan in de scarezone: "Het draait hier allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Laat jij je domineren?" Overigens laat de woordvoerder weten dat 'Twisted' niet is afgeleid van het boek en gelijknamige film 'Vijftig tinten grijs'. Het zou zelfs nog een tandje heftiger zijn.

De adviesleeftijd voor bezoekers van het evenement is zestien jaar en ouder. Tieners die jonger zijn, worden niet geweigerd op het park. Volgens Walibi wordt het randje opgezocht met deze scarezone, maar gebeurt dat ook met de andere activiteiten met Halloween Fright Nights.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel