Vuurwapengevaarlijke verdachte Workumstraat aangehouden

ALMERE • Ma 10 augustus 2015 | 14:23 • Maandag 10 augustus 2015 | 14:23
Een arrestatieteam heeft maandagavond rond zeven uur een verdachte aangehouden op de Muziekdreef in Almere. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om de mogelijk vuurwapengevaarlijke man bij wie eerder op de avond een woninginval is gedaan aan de Workumstraat in Almere.

Een arrestatieteam ging de woning binnen, maar trof de verdachte niet aan. Vervolgens werd een zoekactie naar de man gestart waarna agenten hem elders in Almere konden aanhouden.

Al een paar uur eerder, rond twee uur 's middags, ging de politie na meldingen op de woning af. Vervolgens werd de buurt afgezet en werden omwonenden geëvacueerd. Een aantal van hen werd via een ladder uit hun woning gehaald. Ook was een onderhandelaar ingeschakeld om contact te zoeken met de verdachte.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er nog onderzoek wordt gedaan en wil verder nog geen toelichting geven. Later maandagavond komt de politie met een verklaring.



































WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel