Floriade centraal in bijeenkomst ondernemers

FLEVOLAND
Ondernemers uit de zes Flevolandse gemeenten organiseren opnieuw een netwerkbijeenkomst met onder meer ondernemersorganisatie VNO-NCW. Dit maal is dat onder de noemer 'Maintenance to Opportunities'.

De vorige editie, Runway to Opportunities, stond in het teken van de uitbreiding van Lelystad Airport. In deze tweede editie staat de Floriade centraal. De tuinbouwtentoonstelling wordt in 2022 in Almere gehouden. Doel is om ondernemers tot 'nieuwe initiatieven te inspireren'.

De organisatie verwacht dat er zo'n 500 bezoekers op het evenement af komen. Dat wordt vrijdag 28 augustus gehouden in het Mechanisch Erfgoed Centrum in Dronten.

reacties (4)

 • Hannes

   

  Floriade, gestuurd door de Vrijmetselaars gestoken in een nieuw jasje. Met een hele dunne specie.

  reageer
 • -Z-

   

  Ja ! Zet je bedrijfslogo vooral vol trots onder dat van de Floriade. Zo wordt eindelijk duidelijk wie ter eigen gewin het centrale groene gebied van Almere gaan ruineren. Vergeet niet: de Floriade is slechts een plan dat enkel concreet wordt door hen die bomen kappen, asfalt aanleggen, gebouwen ontwerpen, flyers drukken ... Natuurlijk voorafgegaan door vergadertijgers op netwerkborrels.

  reageer
 • Dirk

   

  Mooi zo'n event door en voor ondernemers! Beter dan al die overheidsgedreven bijeenkomsten rondom OMALA, daar gebeurt de eerste jaren helemaal niets en heeft reeds 6 mio gekost aan duur betaalde adviseurs. Ik hoop dat ook het vliegveld terugkomt in het programma. Daar zal binnenkort toch echt wat gaan gebeuren.....goed voor de economie! Ondernemend Flevoland en de Veluwe: chapeau en veel succes!

  reageer
 • Hannes

   

  Hopelijk hebben de ondernemers een goede kijk dat de Floriade niet op de locatie thuis hoort van het mooie vogeleiland. Ze zouden er eens over heen moeten vliegen, dan komen ze wel op andere gedachten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert