Politie vindt man die kinderen fotografeerde

ALMERE
De politie heeft de man gevonden die zondag in Almere Buiten twee kinderen heeft gefotografeerd in de Texelstraat en de Dageraadstraat. Hij bood aan één van de kinderen ook geld aan.

De man kon geen verklaring geven waarom hij dat heeft gedaan. Daarom wordt verder onderzocht wat zijn beweegredenen zijn geweest. Hij is niet aangehouden.

Volgens de politie verblijft de man in een instelling en is hij daar inmiddels terug. Wat voor soort instelling het betreft, wil de woordvoerder niet zeggen.

reacties (12)

 • Joop

   

  Mag die man geen hobby hebben?

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  In sommige vakantielanden hoef je je camera te richten en de mensen rondom beginnen allemaal om geld te vragen. In beeld of niet.

  reageer
 • Lely...

   

  Wat mij NIET verbaast is dat veel mensen het geen enkel probleem vinden dat er (te pas en te onpas) foto's/filmpjes gemaakt worden en online gezet worden. Wat mij WEL verbaast is dat dezelfde mensen het niet, op z'n minst, BEDENKELIJK vinden dat er foto's gemaakt worden van kleine kinderen. Of het nu wel of niet toegestaan is om foto's te maken op openbaar terrein doet mijns inziens in dezen niet ter zake. Geld bieden aan kinderen om een foto te maken is sowieso NOT DONE !!! Kortom: WAKKER worden mensen...!!!

  reageer
 • Mamoet

   

  Er zit een groot verschil tussen een foto maken van een omgeving met mensen of gericht een foto maken van een kind. Zou u het toestaan dat ik ongevraagd van u of u partner een foto maakt? Denk het niet.

  reageer
 • Lisa Van Der Ploeg

   

  Dus nu gaan ze hem streng aanspreken zodat hij leert het voorzichtiger te doen. Maar hij zal sowieso nooit lang krijgen of maar vast komen te zitten. Want dan moet hij eerst wat hebben gedaan. Dus straks weer een bericht van een kind wat voor het leven is getraumatiseerd of niet eens terug gevonden word. Omdat de politie liever mensen boetes geeft voor onnodige dingen dan dat ze de echte criminelen harder aanpakken. En iedereen weet het en dat is waarom zoveel van dit soort dingen zoveel gebeuren. Want iedereen weet dat je in nederland met alles wegkomt -.-

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Deknie

   

  Het kan in ... Almere Dat krijg je he als je alles maar normaal vind het alles maar geaccepteerd moet worden . Je mag nergens meer wat van zeggen tegenwoordig want dan ben je een zwart denker of ouderwets ! Almere is het amsterdam van nederland aan het worden . Triest en verziekt ! Voor geen goud ga ik terug !

  reageer
 • Owja

   

  Bedankt voor je mededeling, en waar woon je nu? Even over de man, de politie kan hier niets aan doen dan moeten we bij de overheid zijn die lekker wilde snijden in de zorg. En ik praat niet goed wat de man heeft gedaan maar niemand behalve hij, de agent en wellicht eoa hulpverlener weet dit dus om hem nou meteen viezerik te noemen is wat voorbarig. Als je iemand een foto van een kind ziet maken en de situatie bevalt je niet waarom ga je dan niet maar die man toe om navraag te doen ipv het op Facebook te knallen en zo iemand misschien wel kapot te maken, veel internethelden. Soms dus terecht maar soms ook zeker niet.

 • Michael

   

  @inwoonster geef het adres maar dan zal Ik even wat foto's komen maken..

  reageer
 • Michael

   

  @papa Je snapt werkelijk waar helemaal niks van deze situatie, er is daarna geld aangeboden (wat vroeger een snoepje was) dus het gaat niet zomaar om foto's maken op straat van mensen ten eerste gaat het om kinderen en ten tweede is er dus geld geboden, lees je maar de helft of woon je onder een steen.. Ga zo door papa..

  reageer
 • bla bla ik

   

  Het is idd een viezerik die vent want hij bood geld aan om een foto het kind te nemen. Een moeder of vader of oma of opa heeft ie niet op zn camera hoor!

  reageer
 • papa

   

  @ ikke dus, ik maak ook foto,s van mijn kinderen dus ben ik in jou ogen ook een viezerik ? iedereen loopt met een camera op straat .dus een drukte om weinig hier he

  reageer
 • .W.

   

  Ik denk inderdaad hetzelfde. Gelukkig kan ik ook tussen de regels door lezen en begrijp precies wat u bedoelt.....

  reageer
 • ikke dus

   

  Hij kon geen verklaring geven voor zijn daad en de politie snapt zijn beweegreden niet of wat hij verder van plan was dus laten we hem weer vrij. Hij zit in een instelling dus sorry dat ik zeg maar er lijkt mij maar 1 rede en dat zullen er wel meer denken. Viezerik gewoon. Ik bel in ieder geval geen politie en ga ook geen vragen stellen laten we het daar maar bij houden

  reageer
 • Freggel

   

  Juist!!! Zo denk ik er ook over!!

 • Ilse

   

  Jij gaat eigen rechter spelen bedoel je? Omdat hij foto's heeft gemaakt en geld heeft aangeboden? Laat ik voorop stellen dat ik ook denk dat de man die daar heeft lopen fotograferen hoogst waarschijnlijk een viezerik is. Zoiets voel je en komt ook wel uit het verhaal naar voren. Maar hij heeft nog niets strafbaars gedaan. En toch wil jij hier je spierballen even laten zien en dreigende taal uit slaan. Ik weet niet of ik dat nou zo heel veel minder erg vind.

 • adv

   

  man heel Nederland loopt te filmen en fotograferen. niks loos

 • .\/\/.

   

  "Hij is niet aangehouden." - en wie niet aangehouden is....je voelt 'm waarschijnlijk al....kan ook niet worden vrijgelaten. Ik denk dat je conclusie 'viezerik' misschien te gewaagd is. En zolang de man niks strafbaars heeft gedaan is aanhouden lastig.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert