Dorp klaar voor Meerpaaldagen

DRONTEN
Dronten is er helemaal klaar voor: de Meerpaaldagen. Woensdagochtend in alle vroegte begon het opbouwen van de grote tent op het Redeplein, waar vanaf donderdag een feestelijk programma te beleven valt. Met man en macht werd de tent neergezet, die de tienduizenden Drontenaren drie dagen lang onderdak moet bieden.

Donderdagavond gaat het programma van start met optredens van Chimney Fire, The Kik en The Dirty Daddies.

De Meerpaaldagen worden zaterdagavond afgesloten door Martijn Fischer, die repertoire zingt van André Hazes. Maar voor veel Drontenaren en ex-Drontenaren gaat het niet zozeer om de muziek, maar om de gezelligheid en het ontmoeten van oude vrienden.

reacties (9)

 • raindog

   

  Ik kom zelf uit Lelystad, had er veel over gehoord maar was nog nooit geweest. Was zeer gezellig en goed georganiseerd. de coverband Chimney Fire hadden genoeg meezingers voor jong en oud. Enige nadeel die er wel was gooi die muntloketten eerder los Donderdag ontstonden er lange rijen en de verkoop begon pas toen de eerste band pas begon met optreden.

  reageer
 • jopie

   

  IDD is er eens wat te doen, weer niet goed ..wat de muziek keuze betreft dat is altijd al een drama geweest daar hoef je idd niet voor te komen. De kids / tieners vinden het leuk en verder is het een grote reünie. Maar misschien toch eens een goede band er bij programmeren dit jaar is de Kik de enige echte band.

  reageer
 • Rob

   

  Zo is het Viking. Meer of minder Paaldagen?

  reageer
 • lelystedeling

   

  Altijd top feest in dronten! Heb er zin in!

  reageer
 • bewoners van de boeierstraat

   

  Wij wonen achter de meerpaal, jaarlijks maken wij de meerpaal dagen mee, niet alleen de muziek maar ook de parkeer overlast. Het ligt aan de mensen zelf hoe ze ermee omgaan. Wij moeten ook werken en weten dat deze dagen er zijn. Het betekent gezellige dagen in dronten. Als er andere activiteiten in de Meerpaal zijn accepteren wij ook de overlast van het parkeren etc.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Drontenaar

   

  bedankt voor de goede raad Viking en Akin! D'r staat dat het de Dronternaren niet gaat om de muziek.... Je kan ook lezen we zitten niet te wachten op b- en c artiesten die een hoop herrie maken. Ook jullie reactie voegt niets positiefs toe. Misschien verfrissend om de MPD eens anders in te vullen.

  reageer
 • Akin

   

  inderdaad de meerpaal dagen horen bij Dronten. En de ergste zeikerds zijn de mensen die pal boven het meerpaal plein wonen, ga daar dan niet wonen!

  reageer
 • ViKing79

   

  Ja hoor, daar is de eerste zeikerd al. Ga lekker op een boerderij wonen, of in een flat, 10 hoog achter. Dat gezeur altijd als er iets is. Overigens is evenement al jaren oud, dus tijd genoeg gehad om te verhuizen. Of ben je nieuwe bewoner, dan heb je gewoon pech, dit zijn de Meerpaaldagen!

  reageer
 • Drontenaar

   

  Dan mag die herrie ook wel wat zachter en eerder stoppen. Er zijn ook inwoners die moeten slapen en werken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert