Werkstraf voor stiekem filmen meisje in badhokje

ALMERE
Een 42-jarige man uit Almere is veroordeeld tot honderd uur werkstraf, waarvan vijftig uur voorwaardelijk omdat hij een meisje stiekem heeft gefilmd in een badhokje. Dat deed hij vorig jaar augustus in het zwembad op een camping in het Drentse Echten. Naast de werkstraf moet de man het meisje een schadevergoeding van vijfhonderd euro betalen. 

De man verbleef op het Vakantiepark Westerbergen en filmde het meisje toen zij zich in het badhokje naast hem omkleedde. Ze zag een hand met een mobieltje onder het tussenschot tevoorschijn komen. Ze rende in paniek samen met een vriendin naar de badjuf.

De filmer werd meteen aangehouden. Hij had de filmbeelden in de tussentijd gewist, maar de recherche kon het materiaal terughalen.

reacties (2)

 • Jaap

   

  Dan sta je toch voor paal als je voor zoiets Op je 42 ste moet voorkomen. Straks bij het schoffelen zou ik ook maar niet vertellen waarom je daar loopt.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Scholieren doen niet anders en daar hoor je niets van. Ook vroeger had je dat al.

  reageer
 • qwerty

   

  En wat bedoel je hiermee nu duidelijk te maken? Dat we het gewoon moeten vinden dat er stiekem meiden gefilmd worden? Over normvervaging gesproken...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert