Dronken bromfietser aangehouden in ziekenhuis

LELYSTAD • Za 15 augustus 2015 | 14:52 • Zaterdag 15 augustus 2015 | 14:52
Na een ongeluk op het Agoraplein in Lelystad tussen een auto en bromfiets heeft de politie in het ziekenhuis de bestuurder van de bromfiets aangehouden. Hij had volgens de politie drie keer zoveel gedronken dan is toegestaan. Ook een familielid van het slachtoffer is aangehouden omdat hij in het ziekenhuis stennis schopte. Verder bedreigde hij het verplegend personeel en politieagenten.

De politie hoorde van een omwonende dat er een ongeluk was gebeurd op het Agoraplein. De getuige zag de bestuurder van de bromfiets na het ongeluk in de auto stappen. De automobilist kwam later alleen terug.

Hij verklaarde tegen de politie dat hij in de richting reed van het Agoratheater toen er plots een bromfiets met hoge snelheid tegen zijn auto reed. De automobilist heeft de bromfietser op zijn verzoek naar het ziekenhuis gebracht en is daarna teruggereden naar de plek van het ongeluk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel