Dronken bromfietser aangehouden in ziekenhuis

LELYSTAD
Na een ongeluk op het Agoraplein in Lelystad tussen een auto en bromfiets heeft de politie in het ziekenhuis de bestuurder van de bromfiets aangehouden. Hij had volgens de politie drie keer zoveel gedronken dan is toegestaan. Ook een familielid van het slachtoffer is aangehouden omdat hij in het ziekenhuis stennis schopte. Verder bedreigde hij het verplegend personeel en politieagenten.

De politie hoorde van een omwonende dat er een ongeluk was gebeurd op het Agoraplein. De getuige zag de bestuurder van de bromfiets na het ongeluk in de auto stappen. De automobilist kwam later alleen terug.

Hij verklaarde tegen de politie dat hij in de richting reed van het Agoratheater toen er plots een bromfiets met hoge snelheid tegen zijn auto reed. De automobilist heeft de bromfietser op zijn verzoek naar het ziekenhuis gebracht en is daarna teruggereden naar de plek van het ongeluk.

reacties (3)

 • jopie

   

  Word een proces verbaal met lijst van overtredingen en misdrijven die begaan zijn. Het OM zal dan tot een straf komen. Ik zou mij eerder druk maken om dat rijden onder invloed verhaal en wat de verzekering zal gaan zeggen. Ik denk dat alles op de veroorzakers verhaald gaat worden. Dat rijden in voetgangers gebied is denk ik een kleine bijzaak. Althans dat denk ik. Ik ben helaas geen rechter. Moge de veroorzaker een dikke poffer krijgen zodat zijn dit ziekelijke gedrag word afgeleerd. Goed optreden trouwens van de politie !! Aanpakken dit soort lieden.

  reageer
 • lelystad

   

  S' nachts staat er geen markt hoor! Misschien reed deze auto daar omdat daar een restaurant zit.

  reageer
 • Een ledystedeling

   

  Sinds wanneer mogen er op het Agoraplein auto's en brommers rijden? Volgens mij is dit het plein tussen Agora, het hotel en winkels waar de markt gehouden wordt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert