Belangstelling KinderMudRun fors gegroeid

LELYSTAD
Meer dan 2000 kinderen glibberden en gleden dit weekeinde door het Belevenissenbos in Lelystad. Daar werd voor de tweede keer de KinderMudRun gehouden. Vorig jaar deden nog 800 kinderen mee aan het evenement.

Vanuit het hele land kwamen kinderen naar Lelystad om door de blubber te rennen. Er kon gekozen worden voor 1, 3 of 5 kilometer. De deelnemers kwamen op het parcours blubberbakken, modderglijbanen en drekkige sloten tegen.

De organisatie van de KinderMudRun hoopt volgend jaar nog meer kinderen in de modder te krijgen.

reacties (5)

 • Elsa

   

  Vorig jaar had mijn zoon van 10 jaar de 3km en nu samen met mij de 5km. Het was zwaar want we hebben er twee uur over gedaan maar het was wel ontzettend leuk. We hadden wel een lange broek en een shirt met lange mouwen aan en dat heeft wel geholpen.

  reageer
 • Edwin

   

  Super goed georganiseerd, top dat kinderen die onderkoeld waren zo goed werd opgevangen. Door de vele regen was het parcours erg zwaar, maar voor de deelnemers was het een echte mudrun. Eindelijk een evenement in Lelystad die door jong en oud goed worden opgepakt. Volgend jaar zijn wij weer van de partij.

  reageer
 • Nico

   

  Staat er ook een wervingsstand van Defensie bij?

  reageer
 • KC

   

  Heel erg leuk voor de kinderen. Jammer dat het zondag heel slecht weer was. Het Rode Kruis kon de drukte van onderkoelde kinderen jammer genoeg niet aan.

  reageer
 • Rob.Erto

   

  Heb ook samen met mijn zoon van 6 meegedaan aan de 1km. Was erg leuk om mee te doen, zoiezo is Belevenissenbos altijd een leuke plek om naartoe te gaan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert